Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Arges, Galesu - 14500 EURO

14500 €  De vanzare
De vanzare, proprietate + teren intravilan in Gales (judetul Arges), ideal pentru pensiune sau casa familiala, zona deosebita sub-montana, pe malul raului Valsan, la 20 de metri de DJ7031, in zona locuita a satului. Proprietatea se afla la jumatate de ora de Curtea de Arges (24 km), 50 de minute de Campulung Muscel (37 km) si la o ora de Pitesti (55 km). Proprietatea este situata pe un teren de 620 m² si are deja 2 camere locuibile plus fundatie pentru inca 3. Curtea este terasata, cu pomi si un palc de salcami, ingradita cu un gard solid de beton si fier forjat. Utilitati: electricitate, put cu pompa electrica si 9 tuburi de 100 cm in subsol. Apa este la suprafata iar tevile de aductiune sunt trase in pamant pana la casa. Cele doua camere locuibile se afla sub acoperisul unei case mai mari, care delimiteaza proprietatea dinspre drumul judetean (proprietari si intrari separate).

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Galesu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Galesu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Galesu.

Este Galesu zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arges, Galesu  - 130000 EURO Proprietar 130000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Galesu - 130000 EURO Galesu, Galesu , jud. Arges

Casa si teren de 8915 mp - intravilan, aproape circular, cu posibilitate de extindere, la poalele Fagarasului, in satul Galesu, comuna Bradulet. Locatia este unica, extrem de linistita, cu un mic lac natural, un parau si fara vecini. Nu exista pericol de inundatie. in localitate alimentarea cu apa este in curs de finalizare. Casa dispune de fibra optica, internet de mare viteza instalat, curent electric si drum privat. Langa casa exista o mica fantana care are apa tot timpul anului, inclusiv in perioadele de seceta. In mijlocul terenului exista o casa veche cu 2 camere, bucatarie, camara si hol (83 mp), care trebuie refacuta pentru a fi locuibila, beci, o bucatarie de vara demolabila (16 mp), un hambar de 35 mp, o fantana, pomi fructiferi si o toaleta ecologica. Total construit - 134 mp. Nu are utilitati, canalizare, apa curenta, fosa septica. Satul Galesu este o atractie turistica, pentru apropierera de Transfagarasan si pentru traditiile populare unice. Este un sat extrem de sigur si de linistit, fara furturi sau alte probleme. Toate actele, cadastru, intabulare sunt la zi. Terenuri - Galesu , Terenuri - Arges

130000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Arges, Galesu  - 11450 EURO Proprietar 11450 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Galesu - 11450 EURO Galesu, Galesu , jud. Arges

Teren Extravilan in sat Galesu , Bradulet, ( 45.263050, 24.758894 , coordonate Googlemaps ) , in apropiere de biserica Corbii de piatra si festivalul de la Corbi (STONEBIRD Festival). Este o zona deosebita , aer curat in mijlocul naturii , unde poti avea o casa de vacanta departe de agitatia zilelor de azi …. Teren in supratata de 4200 mp2 , cu o deschidere la strada de 94 metri . Curentul Este la 200 metri de primul stalp, dar pe teren bate toata ziua soarele ! Pentru mai multe detalii va trimit poze si filmari pe Whattsapp… Terenuri - Curtea de Arges , Terenuri - Arges

11450 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(