Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Maramures, Farcasa - 3000 EURO

3000 €  De vanzare
Vand teren intravilan Farcasa. Detalii la telefon.

Pe site din 19-03-2023
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Farcasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Farcasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Farcasa.

Este Farcasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Maramures, Farcasa  - 29500 EURO Proprietar 29500 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Farcasa - 29500 EURO Farcasa, Farcasa , jud. Maramures

DESCRIERE Teren intravilan 2900 mp, imprejmuit total cu gard de sarma metalica localizat in Farcasa MM, 29m front stradal. Terenul are urmatoarele proprietati si utilitati : -este toata ziua pe soare -apa, canalizare si curent electric pe teren -drum pietruit pe teren pe o portiune de 65m -imprejmuire totala cu gard de sarma metalica(300m), porti spate si fata(in fata este provizorie, se poate demonta si face una frumoasa). -pomi si arbusti fructiferi mai multi de 100 buc. -put forat la 55m pt apa potabila cu pompa submersibila. Mai am de vanzare: -20 mc lemn pt constructie pus la úscare din oct.22( ca 200 mp scandura si 15 mc corni si leturi) stivuite la sipca si acoperite. -casuta de gradina din lemn 3x3m Daca se doreste, se pot achizitiona si acestea separat(lemnul 5200€ si casuta 1300€) - Totul negociabile. Tel.07******79 Terenuri - Farcasa , Terenuri - Maramures

29500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Maramures, Farcasa  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare terenuri constructii Maramures, Farcasa - 45000 EURO Farcasa, Farcasa , jud. Maramures

Teren intravilan 2900 mp, imprejmuit total cu gard de sarma metalica localizat in Farcasa MM, 29m front stradal. Terenul are urmatoarele proprietati si utilitati : -este toata ziua pe soare -apa de la retea -curent electric -drum pietruit pe teren pe o portiune de 65m -imprejmuire totala cu gard de sarma metalica(300m), porti spate si fata(in fata este provizorie, se poate demonta si face una frumoasa). -pomi si arbusti fructiferi mai multi de 100 buc. -put pt apa potabila forat la 55 m( cu pompa submersibila pt acces imediat la apa curata si potabila), este situat in partea din spate a terenului. Pretul este negociabil! Se da si la schimb cu teren (sau teren si casa batraneasca) in zona Moisei, Borsa, Sacel sau in judetul Bihor pe langa Oradea. Mai am de vanzare - se scade din pret, lemn pt constructie pus la úscare din oct.22( 200 mp scandura si 15 mc corni si leturi) stivuite la sipca si acoperite.(a se vedea anuntul). si casuta de gradina din lemn 3x3m Daca se doreste, se pot achizitiona si acestea separat(lemnul 5200€ si casuta 1300€) - Totul negociabile. Tel.07******79 Terenuri - Farcasa , Terenuri - Maramures

45000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(