Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 700 mp Brasov, Fagaras - 7000 EURO

7000 €  De vanzare
Vand teren intravilan in Fagaras ,pe strada Canepii(in spatele gradinilor de pe strada livezii)avand suprafata de 700mp,drum de acces,zona verde linistita,acces la rau,pretabil pentru casa de vacanta.Utilitati in apropiere.

Pe site din 04-07-2021
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Fagaras.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Fagaras. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Fagaras.

Este Fagaras zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren intravilan de vanzare in Fagaras Agentie - 0 comision - exclusivitate 160000 €
Teren intravilan de vanzare in Fagaras Fagaras, Fagaras , jud. Brasov

Terenul intravilan cu o suprafata de 5300 de metri patrati o lungime de 176m si o latime de 30m reprezinta o oportunitate pentru dezvoltarea unei facilitati industriale. Situat intr-o zona care dispune de infrastructura esentiala, precum apa, gaz, curent electric si canalizare, acest teren ofera un mediu perfect pentru constructia unei fabrici sau a unui spatiu industrial. Avand in vedere planurile de viitor, in special finalizarea autostrazii A13 în urmatorii 3 ani, terenul va beneficia de o conexiune rapida si eficienta catre reteaua de transport, facilitand astfel accesul la piete si distribuirea produselor sau serviciilor fabricate in aceasta locatie. Pret: 160.000€ Cod ofertă / ID: P20028 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Fagaras, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

160000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 200mp ultracentral de vanzare in Fagaras judetul Brasov Agentie - 0 comision - exclusivitate 30000 €
Teren 200mp ultracentral de vanzare in Fagaras judetul Brasov Fagaras, Fagaras , jud. Brasov

Cauti un teren de vanzare in centru Fagarasului? Vrei sa iti construiesti un restaurant sau o cladire pentru birouri? TABOO Imobiliare iti propune acest teren de vanzare in zona ultracentrala. Suprafata totala a terenului este de 200mp, cu front stradal de 20 m. Acest teren se afla intr-o zona foarte buna si poate fi o oportunitate de investitie avand in vedere dezvoltarea imobiliara din zona si pozitia. Pret: 30.000€ negociabil Cod ofertă / ID: P19808 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Fagaras, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(