Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 9500 EURO

9500 €  De vanzare
Teren intravilan in vatra satului cu toate utilitatile si acte in vederea instrainarii.terenul este in satul Dunarea la 150m de Dunare.

Pe site din 16-06-2019
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dunarea.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dunarea. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dunarea.

Este Dunarea zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Constanta, Dunarea  - 22500 EURO Proprietar 22500 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 22500 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

Terenul are o suprafata de 2230 Mp si este situat pe DJ22, utilitati trase (curent electric, apa potabila) si este amplasat in apropierea unor puncte de interes: scoala, biserica, magazin. Satul Dunarea este o localitate din comuna Seimeni, judetul Constanta la 500 de Dunare. Este o zona linistita si pitoreasca, cu un peisaj natural variat, care include paduri, lacuri, balti si insule fluviale. Satul are o populatie de aproximativ 1000 de locuitori, majoritatea fiind de etnie romana Terenul este ideal pentru cei care doresc sa construiasca o casa de vacanta sau o pensiune, deoarece ofera posibilitatea de a se bucura de natura, de a practica activitati recreative si de a vizita atractii turistice din zona. Printre acestea se numara: * Castru Roman Cetatea Capidava * Rezervatia naturala Insula Popina, situata pe bratul Chilia al Dunarii, care adaposteste o fauna si o flora bogata si diversa, inclusiv specii rare si protejate. * Cetatea Dinogetia, situata pe malul drept al Dunarii, la granita cu Ucraina, care dateaza din secolul al VI-lea i.Hr. si care a fost un important centru comercial si cultural in antichitate. * Parcul Natural Lunca Dunarii, situat pe malul stang al Dunarii, care cuprinde o suprafata de peste 2500 km2 si care include peste 30 de lacuri, canale, insule si paduri, fiind una dintre cele mai mari zone umede din Europa. Daca sunteti interesati sa vizionati acest teren, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt sau mesaj pe olx si intram in legatura foarte usor. Vandut direct de catre proprietar, fara intermediari. Va asteptam cu drag Terenuri - Dunarea , Terenuri - Constanta

22500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Constanta, Dunarea  - 18000 EURO Proprietar 18000 €
Vanzare terenuri constructii Constanta, Dunarea - 18000 EURO Dunarea, Dunarea , jud. Constanta

3885 mp intravilan cu vedere superba la Dunare, posibilitate parcelare sau extindere, ideal pentru pasionatii de pescuit. Pe teren se afla si o casa demolabila. Curent, apa curenta, internet/cablu, drum pavat. Topalu este satul de resedinta al comunei cu acelasi nume, sat aflat la cativa km de cetatea Capidava si la jumatatea distantei dintre Harsova si Cernavoda (aproximativ jumatate de ora de fiecare). In sat exista scoala, gradinita, parc, muzeu, magazin La 2 pasi etc. La cerere pot trimite filmare 360 de grade plus coordonate gps. Pret 6 euro/mp, usor negociabil. Posibilitate plata in rate la notar. Terenuri - Topalu , Terenuri - Constanta

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(