Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumitrana - 0 EURO

 De vanzare
Terenul se afla in comuna Dumitrana judetul ilfov afiliata orasului MAGURELE-ILFOV suprafata de 3.300 mp. + 1.000 teren al vecinului care este de acord sa il vinda alipit de al meu. Deschidere la 2 strazi, principala strada Duzilor nr. 26 cu drum de acces din strada Duzilor, ceea de a doua strada, str. soarelui este pietruita prin spatele terenului. Dimensiune terenului personal este 30 x 100 = 3.000 mp. Dimensiune teren vecin este 10 x 100 = 1.000 mp. Drum acces 300 mp. pe o lungime de 63 metri din soseaua principala Atentie terenul are deschidere 40 metri Detin cadastru, zona de vile, foarte aproape de Bucuresti la 16 Km Piata Unirii. Toate utilitatile: curent, apa, gaze, cablu, internet, mijloc de transport STB, maxi-taxi, etc.. Pretul la toata suprafata se poate negocia la fata locului in limita bunului simt. Pozele sunt facute pe timp de iarna si vara. Mai raspund si la nr. de tel. 786 - arata telefon - pentru detali sau alte poze si lamuriri. Va rog nu deranjati inutil.

Pe site din 09-10-2021
Vizualizari 5
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dumitrana.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dumitrana. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dumitrana.

Este Dumitrana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Dumitrana  - 7900 EURO Proprietar 7900 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Dumitrana - 7900 EURO Dumitrana, Dumitrana , jud. Ilfov

Vand teren in Dumitrana( Orasul magurele ilfov) 405 mp zona in8 dezvoltare,aproape de Bucuresti.strada Seri,cadastru.mai multe detalii la telefon.+40*******94 costel. Terenuri - Magurele , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

7900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(