Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Cluj, Dezmir - 27000 EURO

27000 €  De vanzare
Teren de vanzare in Dezmir pe strada Fantanele in cartierul de case noi dispunand de toate actele necesare inceperii constructiei: CF, Autorizatie Construire P+E, avand si curent trifazic pe pozitie, iar instalatia apei este in curs. Asfalt la 500m si strada in curs de reabilitare in acest an. Ideal pentru locuinta sau investitie, timpul parcurs pana la sensul giratoriu din Marasti fiind de 10-12 minute. Are fundatia gardului turnatapana la nivelul solului si una dintre laturi turnata complet, adancimea fiind de 80-100cm. Proiectul are 120 mp utili, proiect modern, diferit de casele de pe deal, gandit pe 2 nivele si beneficiind de urmatoarea compartimentare: *Parter: Living, Bucatarie, Debara, Baie, Dormitor oaspeti *Etaj: Dormitor matrimonial cu baie, dresing si balcon, 2 dormitoare cu balcon, 1 baie. Pentru alte detalii va rog sa ma contactati!

Pe site din 05-09-2023
Vizualizari 41
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dezmir.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dezmir. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dezmir.

Este Dezmir zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Dezmir  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Dezmir - 58000 EURO Dezmir, Dezmir , jud. Cluj

Vand teren intravilan situat in centrul localitatii Dezmir Aproape de magazinul Flavianda . Suprafata terenului este de 590 mp toate utilitatile ( apa, gaz, curent, canalizare) Este pozitionat foarte convenabil fiind foarte aproape de magazinul din centrul localitatii, statia de autobus metropolitan, scoala, primarie, dispensar, acte in regula CF .Pentru detalii 07******95 Pretul este negociabil la fata locului Terenuri - Dezmir , Terenuri - Cluj

58000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Dezmir  - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Dezmir - 89000 EURO Dezmir, Dezmir , jud. Cluj

Raul Teren dezmir P.f vand teren intravilan situat in Dezmir pe strada asfaltata si toate utilitatile la poarta respectiv apa gaz curent canalizare front 13 care se deschide pana la 20 m suprafata pe cf 1700 mp in realitate 2200 mp se pot inscrie in cf pozitie exceptionala situat intre case precum se observa expunere sudica efectiv soare de dimineata pana seara ideal duplexuri sau casa individuala.Pt detalii Multumesc!

89000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Cluj, Dezmir  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Dezmir - 48000 EURO Dezmir, Dezmir , jud. Cluj

Vand 500 mp de teren cu autorizatie de construire pentru casa unifamiliala. Fundatia este deja construita. Terenul se afla pe str Lacului si este suprafata plana. Frontul este de 14m. Pret usor negociabil. Terenuri - Dezmir , Terenuri - Cluj

48000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii  575 mp Cluj, Dezmir  - 96000 EURO Proprietar 96000 €

96000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(