Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 6000 mp Arges, Dambovicioara - 43000 EURO

43000 €  De vanzare
Teren turistic superb aflat pe un platou de 6000 mp înconjurat de pădurea Parcului National Piatra Craiului, cu deschidere la strada principala. Zona turistică, la 7 km de Peștera Dâmbovicioarei, aflat in cheile Dambovicioarei, zona frecventata de alpiniști pentru zidurile muntoase abrupte de peste 50 m înălțime aflate in imediata apropiere a terenului. Terenul are acces la strada principala, curent electric tras pana la strada. Platoul se alfa la un nivel mai inalt fata de strada principala si conferă liniște si intimitate. Se oferă si proiectul unei pensiuni de 3 margarete (5 stele) cu următoarele caracteristici: - Suprafață construita (amprenta) 280 mp - Suprafață utila 640 mp - Parter + 2 etaje + Subsol împărțite astfel: o Subsol: Crama cu intrare separata din exterior + (acces separat din Bucătărie Parter) Camere depozitare separate conf. normelor europene pentru Oua, Peste, Carne si Legume o Parter: Bucătărie aprox. 60 mp respectând fluxurile de personal si igiena conf. Normelor Europene. + Restaurant cu extindere pe terasa, Sala de conferință, grupuri sanitare pentru clienți si sala de jocuri separate de restaurant + Recepție la intrarea in Hotel. o Etaj 1: 8 camere cu baie proprie si o suprafața de 19,89 mp/camera o Etaj 2: 2 apartamente cu cate 2 camere si baie proprie suprafața de 41 mp/apartament Întregul proiect este gândit pe o suprafața de 2500 mp restul terenului poate fi destinat altor proiecte. Totul a fost gândit pentru obținerea Fondurilor Europene, din păcate timpul nu îmi mai permite implementarea acestui proiect. Obținerea fondurilor este una facila ținând cont de poziționarea acestuia la marginea Parcului National Piatra Craiului, este o zona foarte liniștita, la distanta de 4 km fata de satul Podul Dâmbovicioarei. Pentru detalii nu ezitați sa mă contactați: 744 - arata telefon - 745 - arata telefon - Rog seriozitate!!!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 08-06-2021
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 6000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dambovicioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Dambovicioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Dambovicioara.

Este Dambovicioara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Arges, Dambovicioara  - 20000 EURO Proprietar 20000 €
Vanzare terenuri constructii Arges, Dambovicioara - 20000 EURO Dambovicioara, Dambovicioara , jud. Arges

Blaga Silviu Teren intravilan si casa Dambovicioara,Arges Arges Dambovicioara

20000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(