Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1417 mp Dambovita, Crevedia - 21255 EURO

21255 €  De vanzare
Vand 1417 mp teren intravilan, situat in comuna Crevedia - judetul Dambovita, cu deschidere directa la lac. Zona linistita, aer curat, pozitie excelenta, priveliste superba, la doar 15 km distanta fata de intrarea in Bucuresti. Terenul nu este izolat, in imediata apropiere fiind construite mai multe case. Vecini decenti. Posibilitate racordare la reteaua de gaze (la 50 metri distanta). Sosea asfaltata la 100 metri distanta. Peste lac, la 1 km departare, se afla padurea Cocani. Aviz pescarilor : Lacul este plin de peste si se poate pescui direct din curte ! Ideal pentru constructie imobil sau casa de vacanta. Proprietar, cadastru, intabulare, certificat urbanism, toate actele in regula. Pret : 15 Euro/mp, nediscutabil., suprafata totala: 1417Alte caracteristici: Nr. Fronturi: 1Latime drum acces: 4Alte detalii pret: Pretul NU este negociabil !Destinatie: De vacanta, RezidentialDescriere emotionala: Cred ca veti gasi cu greu un teren care, la acest pret, sa va ofere facilitatile, pozitia si privelistea pe care vi le ofera acesta !Alte caracteristici: Acces autoAcces: Amenajare strazi: Asfaltate, Iluminat stradal, Pietruite, Mijloace de transport, De pamantUtilitati: Utilitati Generale: Apa, Utilitati in zona, Gaz, Curent

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 09-06-2021
Vizualizari 60
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1417 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crevedia.

Este La Lac zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii  1363 mp Dambovita, Crevedia  - 149000 EURO Proprietar 149000 €
Vanzare terenuri constructii 1363 mp Dambovita, Crevedia - 149000 EURO La Lac, Crevedia , jud. Dambovita

Ghinescu Florin Vanzare teren intravilan pe malul lacului Buftea Teren intravilan pe malul lacului Buftea, situat in sat Manastirea, comuna Crevedia, jud. Dambovita, in suprafata de 1.363 mp (+250 mp), cu o constructie din 1995 in suprafata de 309 mp. Front stradal 22 m, cu deschidere la lac de 21,7 m. Gard partial din piatra, consolidare de mal, loc pentru barca. Toate utilitatile: strada asfaltata, iluminat public, curent electric, gaze, canalizare. Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

149000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(