Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 500 mp Dambovita, Crevedia - 0 EURO

 De vanzare
Vând teren intravilan în sat,Darza com. Crevedia.Zona este în continuă dezvoltare, utilități :gaze,apa,lumina. Preț negociabil și detalii la telefon Suprafata terenului: 500,0 m2,

Pe site din 14-05-2023
Vizualizari 63
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Crevedia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Crevedia.

Este Darza zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dambovita, Crevedia  - 162900 EURO Proprietar 162900 €
Vanzare casa Dambovita, Crevedia - 162900 EURO Darza, Crevedia , jud. Dambovita

Vand casa cu 4 camere, pe un teren cu suprafata de 500mp si o curte proprie de 450mp. Proprietatea este situata in judetul Dambovita Comuna Crevedia, Sat Darza. Constructia a fost finalizata in anul 2018. Suprafata utila: 152mp si o suprafata desfasurata de 196mp. Suprafata totala teren: 500mp. Curtea are o suprafata totala de: 450mp. Casa este amplasata stradal in imediata apropiere de mega image, benzinarie, farmacie, scoala si mijloace de transport in comun (maxi-taxi). Proprietatea beneficiaza de urmatoarele utilitati: electricitate, gaze (centrala termica), doua sisteme aer conditionat la etaj, put de 25m adancime, fosa septica, apa si canal la poarta, CATV, internet fibra optica, servicii FORCE1 si camere de supraveghere. Casa dispune de un garaj cu doua locuri, usa garajului se deschide din telecomanda. Curtea dispune de doua spatii de depozitare: unul in prelungirea garajului cu o suprafata de aproximativ 8mp si unul de aproximativ 10mp. Casa se vinde complet mobilata si utilata partial. Proprietatea are toate actele la zi, iar vanzarea/cumpararea se poate face intr-un timp scurt, cu eliberare imediata. Case de vanzare - Darza , Case de vanzare - Dambovita

162900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(