Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Arad, Sanleani - 175000 EURO

175000 €  De vanzare
Tiberiu Vand casa noua in Sanleani Vand casa noua in loc. Sanleani, ultracentral, construita pe doua nivele: parter si mansarda. Constructie finalizata in 2017.Interior finisat la cheie, partial mobilat, exterior tencuit in vederea izolarii. Proprietatea este imprejmuita cu gard din boltari.Compartimentare:Parter: garaj, hol, camera tehnica, baie cu dus, camara alimente, bucatarie open space cu living-ul si terasa. Din garaj se intra direct in holul casei, iar poarta garajului se inchide cu telecomanda.Etaj: 2 dormitoare mari, 1 dressing, 1 baie mare cu cada, hol si terasa.Constructia este una de calitate, cu materiale premium si ecologice, astfel:Caramida Porotherm, tigla si jgheaburi Bramac, geamuri termopan bicolore Rehau cu 5 camere si 3 sticle, pervaze interior din travertin de 3 cm, pardoseala cu travertin, marmura si parchet stejar triplu stratificat marca Barlinek, bai dotate si finisate cu travertin, marmura, gresie moderna si mozaic, grinzi lemn mansarda la vedere, la parter grinzile de beton imbracate in lemn, instalatie termica si sanitara Romstal cu distribuitor pe fiecare nivel al casei si calorifere cu circuite separate, centrala termica pe gaz cu condensare, instalatie electrica marca Gewiss gama premium, izolatie mansarda cu vata bazaltica ecose Knauf Insulation de 20 cm, usi din lemn, aer conditionat Whirlpool 6th sense, fibra optica Digi, fosa septica ecologica.Vopsea lavabila de interior Caparol Sensitiv.Suprafata construita: 141,67 mpSuprafata utila: 217,5 mpSuprafata desfasurata: 272,87 mpTerasa acces casa: 4,71 mpTerasa parter: 30 mpTerasa etaj: 26,32 mpUtilitati: gaz, curent, apa, fosa septica, fibra optica Digi.Suprafata teren: 500 mp

Pe site din 13-10-2023
Vizualizari 40
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 217 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sanleani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sanleani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sanleani.

Este Sanleani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Arad, Sanleani  - 200000 EURO Proprietar 200000 €
Vanzare casa Arad, Sanleani - 200000 EURO Sanleani, Sanleani , jud. Arad

Ocazie!! Vila situata in sat Sanleani, nr.916, judet Arad, cartier nou de vile, impozit mic, asigurare mica, vecini cumsecade, 7 km. de Arad, aproape de statia de autobuz, compusa la parter: 2 camere, 1 living, 1 bucatarie, frigider nou, 1 baie cu vana si boiler de 80 litri, masina de spalat noua, 1 terasa mare, 1 garaj, iar la masarda: 3 camere, 1 baie cu dus zidit. Suprafata totala a vilei este de 436 mp construiti, 270 mp utili. Este construita din caramida porotherm natura plus, izolata cu ampora de 10 cm, iar acoperisul este cu tigla bramac. Suprafata terenului este de 630 mp cu un front stradal de 20 mp. Partial mobilata cu dormitoare noi., bucatarie noua, mobila living noua, curent trifazic, apa de la oras, canalizare, prister, satelit, internet cu fibra optica, gaz pana in fata casei, introdus si in casa, fara contor si fara calorifere deoarece pentru mine nu au fost necesare deoarece eu am stat numai pe perioada verii, drum asfaltat. Nu sunt firma, este a mea personal. Vila este intabulata in CF, fara sarcini, si daca se doreste se accepta plata cu credit ipotecar, prima casa, se poate elibera de indata. Case de vanzare - Sanleani , Case de vanzare - Arad

200000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(