Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Prahova, Comarnic - 22000 EURO

22000 €  De vanzare
Teren intravilan cu suprafata de 425 metri patrati + constructii. Terenul este situat pe strada principala, in zona Poiana. Utilitati: apa, gaze, curent monofazic si trifazic.

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 31
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Comarnic.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Comarnic. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Comarnic.

Este Poiana zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Prahova, Comarnic  - 175000 EURO Proprietar 175000 €
Vanzare casa Prahova, Comarnic - 175000 EURO Poiana, Comarnic , jud. Prahova

Casa noua 180 m2. Constructia inceputa in (2023 finalizata in 2024 ) esta situata in orasul Comarnic , cartier Poiana (mai jos de biserica ) , pe strada principala . La 150 m , de market si restaurant Antonia , 2 minute supermarket Kaufland . O ora distanta de Bucuresti , 15 min de Sinaia .Au fost folosite materiale de calitate superioara . Constructia este din caramida portanta (30 cm ) tencuiala . Placa beton intre etaje , izolata cu polistiren de 10 cm EPS 100 , tamplarie PVC , geam tripan . invelitoare tigla metalica weterbest, incalzire centrala prin pardoseala (centrala pe gaz ), gresie - faianta - parchet - lavabila . Toate utilitatile : curent , gaze ,apa,canalizare (toate functionale) . Casa este compusa din :beci -terasa -parter- etaj - mansarda . La parter : living , bucatarie , spatiu pentru depozitare ,dormitor , baie , terasa . La etaj : 1 dormitor matrimonial cu dressig si balcon + inca doua dormitoare , baie . hol . Toate camerele au vedere la munte ! in total : 4 dormitoare , doua bai , living , bucatarie ,spatiu depozitare , terasa ,beci , mansarda (doar pentru depozitare).curte (posibilitate garaj ) gradina spate ,cu posibilitate extindere . Camere supraveghere . Proprietar ! Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

175000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Prahova, Comarnic  - 98000 EURO Proprietar 98000 €
Vanzare casa Prahova, Comarnic - 98000 EURO Poiana, Comarnic , jud. Prahova

Vand casa in suprafata de 115 mp, cu teren de 1800mp, situat in Comarnic, Cartier Poiana, cu urmatoarele utilitati: -drum de acces betonat -apa curenta -canal -curent electric -gaz -internet si televiziune Casa este structurata din piatra si grinzi de lemn, a fost reabilitata in totalitate si dispune de urmatoarele: -geamuri termopan -centrala proprie pe gaz cu calorifere in toate camerele si sobe de teracota+ stoc de lemne pentru un sezon. -parchet, -usi noi Este structurata astfel: -3 dormitoare -sufragerie -bucatarie -baie -beci -alte anexe -garaj pentru 2 masini Imobilul este intabulat, se poate ocupa imediat! Case de vanzare - Comarnic , Case de vanzare - Prahova

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(