Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Alba, Ciugud - 24999 EURO

24999 €  De vanzare
Vand teren 513 mp situat in intravilanul comunei Ciugud, pe strada Crinului nr. 7, pe stanga la iesirea din Ciugud catre Seusa, in zona de case noi construite. Terenul este pozitionat excelent, fiind inclus in intravilanul comunei Ciugud. Din acest motiv, terenul este ideal pentru constructia unei locuinte familiale, dispunerea acestuia fiind de cca. 22-23 m pe fiecare latura a parcelei (forma relativ patrata). S-au incheiat procedurile juridice impreuna cu ceilalti proprietari care detin cote-parti din drumul privat de acces cu latime de 8 metri (actuala strada Crinului) si am donat primariei Ciugud drumul privat, in vederea sistematizarii (trotuare, asfaltare, retele, iluminat public, etc). Desigur, toate informatiile respective (sistematizare drum, utilitati, etc) se pot obtine gratuit de la primaria Ciugud. Important! Terenul NU se afla in vecinatatea stalpilor si a cablurilor de curent de inalta tensiune, motiv pentru care nu exista niciun risc asociat acestui factor in cazul locuirii permanente. De asemenea, terenul NU este strabatut de alte retele, deci nu exista nicio restrictie legata de acest aspect. Pe teren am demarat constructia unei case, fiind turnata fundatia si placa pe fundatie. Detin toate avizele si autorizatiile necesare. Am desfasurat toate operatiunile conform legii, cu toata documentatia aferenta. Proiectul este unicat, fiind realizat de un bine-cunoscut arhitect din Alba Iulia. Suprafata utila constructie: 140 mp (regim P + M). Pretul afisat cuprinde si documentatia completa tehnica si de arhitectura. Terenul este liber de orice fel de sarcini. Pentru mai multe detalii: 772 - arata telefon - . Exclus agentii sau alti intermediari! Rog nu deranjati inutil.

Pe site din 01-07-2021
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciugud.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciugud. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciugud.

Este Ciugud zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Alba, Ciugud  - 13900 EURO Proprietar 13900 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ciugud - 13900 EURO Ciugud, Ciugud , jud. Alba

Vand teren extravilan, suprafata 4700 m2, documente la zi, curentul si apa sunt in vecinatatea parcelei, pretabil pentru ferme sau anexe gospodaresti. Mai multe informatii la telefon, cer si ofer seriozitate, pretul este usor negociabil... Terenuri - Ciugud , Terenuri - Alba

13900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Alba, Ciugud  - 33000 EURO Proprietar 33000 €
Vanzare terenuri constructii Alba, Ciugud - 33000 EURO Ciugud, Ciugud , jud. Alba

Teren de vanzare in suprafata de 700 mp, situat in comuna Ciugud, strada asfaltata, utilitati la coltul parcelei. Terenul se afla intr-o zona in plina dezvoltare, unde se va construi si noua scoala. Pentru terenul respectiv, avem si proiect de casa (mai multe poze se pot trimite pe WhatsApp). Mai multe informatii in privat. Terenuri - Ciugud , Terenuri - Alba

33000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(