Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1393 mp Sibiu, Cisnadioara - 0 EURO

 De vanzare
Vand teren intravilan in Cisnadioara, judetul Sibiu cu suprafata de 1393mp, cu pretul de 20 euro pe metru patrat. Terenul este situat in apropierea pensiunii Apfelhaus., suprafata totala: 1393mp. Suprafata terenului: 1393,0 m2,

Pe site din 20-04-2024
Vizualizari 6
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1393 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cisnadioara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Cisnadioara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cisnadioara.

Este Cisnadioara zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara  - 41000 EURO Proprietar 41000 €

41000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara  - 81999 EURO Proprietar 81999 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cisnadioara - 81999 EURO Cisnadioara, Cisnadioara , jud. Sibiu

Nu colaborez cu nici o agentie imobiliara, va rog nu deranjati!!! Bun venit intr-un colt de paradis situat in frumoasa localitate Cisnadioara! Aici, pe strada Silvicultorilor, descoperi un teren intravilan cu o suprafata generoasa de 881 mp, pregatit sa-ti implineasca visurile. Terenul impresioneaza prin planul sau usor inclinat, oferindu-ti o panorama spectaculoasa asupra muntilor. in fiecare dimineata, vei fi rasfatat cu un peisaj minunat, cu varfuri impadurite si culmi marete care se ridica in departare. Fiecare apus de soare iti va incanta sufletul, oferindu-ti o priveliste irezistibila si o liniste adanca. Terenul dispune de toate utilitatile necesare pentru a-ti face viata confortabila. Gazul si curentul sunt deja prezente pe parcela, . in plus, exista si posibilitatea de a te racorda la o retea privata de apa, asigurandu-ti accesul la acest element important al vietii de zi cu zi. Localizarea terenului este in pitorescul oras Cisnadioara, acesta iti ofera acces la o comunitate prietenoasa si la facilitati locale convenabile. De asemenea, vei avea oportunitatea de a explora atractiile turistice din zona, cum ar fi faimoasa Biserica Fortificata, care imbina frumusetea istoriei si cultura locala. Indiferent daca iti doresti sa construiesti casa visurilor tale sau sa dezvolti o investitie profitabila, acest teren este o alegere excelenta. Ai oportunitatea de a crea un camin in mijlocul naturii, savurand linistea si aerul curat, in timp ce admiri privelistea magnifica a muntiilor. Cu o destinatie polivalenta, acest teren iti ofera posibilitati nelimitate. Poti construi casa visurilor tale, in mijlocul acestei oaze de natura salbatica, sau poti crea un paradis pentru aventuri in aer liber. Fie ca alegi sa plantati gradini pline de flori colorate sau sa amenajezi un spatiu pentru recreere si relaxare, acest teren te invita sa iti implinesti cele mai indraznete visuri. in plus, accesul facil la drumuri principale si proximitatea fata de facilitati si atractii locale completeaza aceasta poveste a terenului tau. Cu toate acestea, atunci cand te afli pe acest pamant, ai senzatia ca esti intr-o alta lume, departe de aglomeratie si rutina. Regimul de constructie este P+1, front stradal 23.7 m. Nu rata ocazia de a deveni proprietarul acestui teren unic. Cu toate aceste facilitati si priveliste incantatoare, acesta este un loc perfect pentru a-ti construi o viata de vis. Terenuri - Cisnadioara , Terenuri - Sibiu

81999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(