Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2700 mp Maramures, Ciocotis - 400 EURO

400 €  De vanzare
Vand teren intravilan,intabulat,acces strada principala,in localitatea Ciocotis,Maramures.in suprafata de 27 arii,pretul pe arie fiind de 400 euro,negociabil.,Are acces la curent electric si apa potabila,chiar langa teren.Informatii la tel 740 - arata telefon - .

Pe site din 10-06-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciocotis.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Ciocotis. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ciocotis.

Este Ciocotis zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Maramures, Ciocotis  - 1700 EURO lunar Proprietar 1700 €
Inchiriere casa Maramures, Ciocotis - 1700 EURO lunar Ciocotis, Ciocotis , jud. Maramures

iNCHIRIEZ CABANA 1100 lei pe noapte respectiv 1700 lei 2 noptii NU DE PERSOANA‼ Dispune 4 dormitoare pat matrimonial! Baie, bucatarie utilata, living capacitate la masa 25 de persoane Ciubar apa calda 150plus ! La masa din living Televiziune si internet!‼ Exterior: barbeque si foisor! Se pot face plimbari si cu atv urile detalii la telefon Cabana se situeaza la poalele muntelui Satra! Drumul care face legatura dintre localitatile Ciocotis si Izvoarele Bloaja aproximativ 38 de km de Baia mare Pentru o mai buna informare, accesati google maps! Doritorii pot sa pescuiasca contra cost! Pretul: 1100 de lei pe noapte! Pentru mai multe detalii, va rog sa.mi scrieti in privat sau la numarul de telefon: 07******62! Case de inchiriat - Ciocotis , Case de inchiriat - Maramures

1700 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(