Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Tulcea, Chilia Veche - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
De vanzare,CASA si TEREN,casa in suprafata de 100 m2 stare foarte buna cu fundatie construita din chirpic pe stalpi grosi de salcam si teren in suprafata de 2000 m2, situate pe strada principala in centrul comunei Chilia Veche,Delta Dunarii, jud.Tulcea. Cu o deschidere de 38 metri la DUNARE si la strada principala,cu toate utilitatile.Ideal pentru idei de afaceri prin programele fonduri europene, pentru pensiune,casa de vacanta.Cei interesati pot suna la 744 - arata telefon - .

Pe site din 22-04-2023
Vizualizari 9
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Chilia Veche.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Chilia Veche. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Chilia Veche.

Este Chilia Veche zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Tulcea, Chilia Veche  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa Tulcea, Chilia Veche - 30000 EURO Chilia Veche, Chilia Veche , jud. Tulcea

Salutare tuturor! Vand casa in Chilia Veche, la 60km de Tulcea(drumul poate fi parcurs pe uscat cu masina personala sau pe apa cu vapor/Corsar.. ). Suprafata: 450m casa + 2050m2 arabil. in curte, se gasesc: vita de vie diferite soiuri, smochini(2tufe+copac), un cires, cativa piersici, meri, pruni,caisi,corcoduse,peri,tei,nuc,dud,capsuni,multe flori.. (cate putin din toate). Casa este compusa din: 3dormitoare+ sufragerie + 2bucatarii+beci+5holuri+baie..(bucatariile si baia necesita o usoara renovare). in cele 3 dormitoare exista cate o teracota pentru iarna, iar doua dintre ele prezinta pat matrimonial si sunt dotate cu plasma (cablu Orange); al 3-lea dormitor+sufrageria sunt dotate cu canapele extensibile...in casa exista si wifi(Orange). Casa este construita in anul 1993, prezinta fundatie, este facuta din chirpici si tencuita la exterior..in toata casa exista geamuri din termopan,holurile/bucataria prezinta gresie, iar camerele, dusumea. Anexat casei se gaseste o magazie dotata cu: motosapa, motocoasa,drujba, moara,cazan cupru pentru tuica(achizitie Dedeman toate)+alte unelte necesare traiului la tara. Casa este incadrata pe colt si se vinde cu tot ce se gaseste in ea. Pret 30.000 Euro NEGOCIABIL Pot fi contactata la nr. Zero747zero66opt7noua Multumesc tuturor pentru interesul acordat! Case de vanzare - Chilia Veche , Case de vanzare - Tulcea

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Tulcea, Chilia Veche  - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare casa Tulcea, Chilia Veche - 32000 EURO Chilia Veche, Chilia Veche , jud. Tulcea

Daniela Vand casa in loc. Chilia Veche Tulcea Tulcea Chilia Veche

32000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Tulcea, Chilia Veche  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Tulcea, Chilia Veche - 25000 EURO Chilia Veche, Chilia Veche , jud. Tulcea

Petrea Petrica Casa si teren in Chilia-Veche, Delta Dunarii Tulcea Chilia Veche

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(