Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 1700 mp Prahova, Campina - 37400 EURO

37400 €  De vanzare
Teren intravilan în Poiana Câmpina zona Ragman deschidere 21m, apa,gaze,electricitate la poarta.Pretabil pt casa de vacanta.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 02-10-2021
Vizualizari 84
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 1700 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Campina.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Campina. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Campina.

Este Campina zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Prahova, Campina  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Campina - 40000 EURO Campina, Campina , jud. Prahova

~2000 mp de teren arabil si livada in zona verde, linistita, la maxim 20 de minute de municipiul Campina Localizare: Scorteni, Prahova Deschidere: peste 60 m Pe teren exista 2 corpuri de casa batranesti recent refatetate, un garaj si un beci Utilitati: apa potabila, electricitate, gaze la maxim 100 m distanta Unic proprietar, detin cadastru si carte funciara Pentru mai multe detalii sunati la numerele: 07******92 Terenuri - Scorteni , Terenuri - Prahova

40000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Campina  - 64900 EURO Proprietar 64900 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Campina - 64900 EURO Campina, Campina , jud. Prahova

DESCRIERE / PREZENTARE LOCALITATE Localitatea Provita este situata intr-o depresiune inconjurata de mandre dealuri cu pomi fructiferi si brazdata prin mijlocul ei de raul de la care isi trage numele ( raul Provita ). La numai 8 km de municipiul Campina si la 5 km de statiunea Breaza, localitatea Provita a fost descoperita si se face din ce in ce mai remarcata prin aerul curat, linistea si protectia impotriva vijeliilor si a viscolelor oferita de padurile ce o imprejmuiesc. Incepand cu anii 2000 tot mai multe familii de bucuresteni si nu numai, devin parte din aceasta comunitate frumoasa de oameni. Soseaua de legatura si drumurile comunale sunt asfaltate si iluminate. Apa este foarte buna si usor accesibila incepand cu 7-8 m adancime. Magazine de tot felul asigura necesarul de consum al localitatii. Medicina de familie si stomatologia sunt de asemenea prezente in localitate. DESCRIERE / PREZENTARE TEREN Terenul este situat in zona Valea Sultanului din localitatea Provita de Sus, jud. Prahova. Este intravilan cu o suprafata de 5500 metri. Are o deschidere la drum de 42 metri. Drumul de acces este asfaltat. Energia electrica se regaseste la ambele extreme ale limitei de proprietate ( 2 stalpi de curent ). Exista o fantana de apa. Terenul are un potential fantastic de exploatare datorita urmatoarelor caracteristici: - Orientare spre sud - Se poate dezmembra in doua parcele, ambele cu deschidere la drumul asfaltat - Se pot construi una sau mai multe locuinte cu parcare, foisor, gratar etc - Se poate construi un centru pentru exploratori cu o zona de agrement si activitati in aer liber ( de exemplu tiroliene s.a) deoarece proprietatea detine o suprafata de aprox 1400 metri de padure usor acesibila - Se poate extinde liziera de salcami ( daca se doreste ), - Se poate extinde livada de pomi fructiferi ( meri, peri, ciresi, pruni, nuci ) deja existenta - Si multe alte posibilitati ….. In acest loc sunteti trezit dimineata de trilurile pasarilor, sunteti intampinat de prospetimea aerului curat si de adierea usoara a vantului, sunteti mangaiat de razele blande ale soarelui ce isi fac aparitia peste umerii dealurilor si intrerupte de copacii falnici ai padurii. Sunteti inconjurat de natura, de flori si de jocul hazliu al fluturilor. Este locul unde abia astepti sa te reintorci si de unde nu ai vrea sa mai pleci niciodata. Este o zona superba, cu viata de calitate unde merita din plin sa traiesti! Este implinirea visului tau! Pentru cei interesati putem oferi un montaj video si mai multe poze. PROFITATI DE OPORTUNITATE! Terenuri - Provita de Sus , Terenuri - Prahova

64900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Prahova, Campina  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare terenuri constructii Prahova, Campina - 23000 EURO Campina, Campina , jud. Prahova

Vand teren intravilan situat in Campina (jud. Prahova) avand suprafata de 450 mp. Pe teren este construita o cabana in suprafata de 25 mp. Utilitatile (apa, gaze, curent) sunt la poarta. Imaginea este pitoreasca. Actual terenul si cabana sunt utilizate ca vatra pentru albine (stupina). Pretul este 23.000 euro. Terenuri - Campina , Terenuri - Prahova

23000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren intravilan 15 000 mp Campina, Prahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 318000 €
Teren intravilan 15 000 mp Campina, Prahova Campina, Campina , jud. Prahova

Cei 15.000 mp iti ofera un spatiu generos pentru diverse proiecte, fie ca este vorba de constructii rezidentiale, industriale, logistice sau chiar de dezvoltari multifuncționale. Situat strategic in vecinatatea unei facilitati farmaceutice importante, terenul beneficiaza de o poziționare unica, perfecta pentru extinderea sau dezvoltarea industriei rezidentiale, farmaceutice sau a altor sectoare adiacente. Deschiderea unica a terenului iti permite acces facil catre infrastructura rutiera si asigura o vizibilitate excelenta pentru orice investitie ce urmeaza sa fie dezvoltata. Întrucat terenurile bine amplasate sunt limitate in aceasta zona, acest teren are un potențial semnificativ de creștere a valorii sale în timp, facandu-l o investiție atractiva și sustenabila pe termen lung. Apropierea de fabrica de medicamente ofera avantaje suplimentare, cum ar fi accesul la infrastructura existenta, retele de utilitati si potentiale parteneriate sau colaborari. Te invit sa vizionezi acest teren, cu deschidere si poziționare unice, ce reprezinta nu doar o oportunitate de investiție, ci si un potential catalizator pentru crestere si inovare in domeniul investitiilor din Câmpina.

318000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(