Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Giurgiu, Varasti - 90000 EURO

90000 €  De vanzare
Bilt Smaranda Casa cu gradina de vanzare Proprietate formata din teren - Suprafata 1000 mp. Deschidere la strada 16,70m - tip drum acces asfaltat. Constructie - suprafata construita la sol 160 mp, locuibila alcatuita din 3 camere, hol, living, baie, bucatarie, beci, pod. Finisaje interioare : gresie, faianta (baie si bucatarie), pardoseli din lemn natur lacuit, in camere si holuri, pereti - glet fin si vopsea lavabila, tamplarie PVC + aluminiu cu geam termopan, usi de interior noi, instalatii interioare - electrice functionale, apa - 2 puturi, unul cu hidrofor incalzire functionala - centrala pe baza de lemne, calorifere otel, luminam, internet, televiziune optica. La exterior, casa este din caramida izolata termic cu polistiren de 10 cm, zugravita cu vopsea decorativa, acoperis tip Lindab, 2 usi de exterior metalice , fos septica. Anexe : camera pentru centrala termica, magazie pentru lemne, aricole de gradinarit, cotet pentru pasari. In spatele casei o gradina cu flori : liliac, trandafiri, bujori, crini si nu in ultimul rand o bogata vita de vie pe rod care ne multumeste cu un vin de masa gustos. Pasiunea pentru gradinarit da ocazia plantarii de rasaduri de rosii, vinete, ardei gras etc. Zona linistita cu magazine alimentare (mini market), dispensar, gradinita, scoala, farmacii, sediu si bancomat CEC. Legatura cu Bucuresti (cca 20 km) este asigurata de rata la intervale fixe.

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 74
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 160 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Varasti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Varasti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Varasti.

Este Varasti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa  3 camere Giurgiu, Varasti  - 87000 EURO Proprietar 87000 €
Vanzare casa 3 camere Giurgiu, Varasti - 87000 EURO Varasti, Varasti , jud. Giurgiu

Georgiana.an Sulita Vand casa in comuna Varasti Vand casa in Comuna ,Varasti Giurgiu la 15 km de metroul Berceni Anul constructiei 2009 ,teren 700m patrati ,suprafata utila 114mp, deschidere strada 13.7mp. Fundatia este din beton ,peretii din BCA ,este izolata la exterior cu polistiren de 10 cm .Casa are doua intrari si este compusa din : living ,doua dormitoare ,baie ,bucatarie,pivnita sub bucatarie ,terasa acoperita ,camera centralei pe lemne ( Orlan 25!) ,calorifere in toata casa cu instalatie de cupru Tamplaria este din termopan ,plase pt tantari la geamuri,aer conditionat ,curent trifazic Apa pt consum este furnizata de un put la mare adancime cu hidrofor ,fosa septica O magazie pt lemne si unelte .In cure este gazon ,pomi fructiferi ,trandafiri si multe flori.

87000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Varasti  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Giurgiu, Varasti - 80000 EURO Varasti, Varasti , jud. Giurgiu

Iuliana Casa + teren de vanzare Casa + teren de vanzare,in Comuna Varasti,strada Salcamilor cu utilitati.Suprafata teren 2478mp cu posibilitatea de parcelare! Suprafata casa construita 100mpPret 32 mp

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Varasti  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare casa Giurgiu, Varasti - 40000 EURO Varasti, Varasti , jud. Giurgiu

Vand casa in comuna Varasti, judetul Giurgiu. Casa si terenul au 1800 metri patrati. Are 5 camere, desfasurate pe o suprafata de 94 metri patrati. Este situata la 18 km de Bucuresti. Are cadastru si intabulare, contract enel. Case de vanzare - Varasti , Case de vanzare - Giurgiu

40000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(