Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2500 mp Bucuresti, Pipera - 375000 EURO

375000 €  De vanzare
Închiriez sau Vând teren intravilan în Pipera, oraș Voluntari Proprietar persoana fizică. Terenul se afla în vecinătatea cartierelor Azur și Domus și la fel de aproape de noua autostrada București - Ploiești. Situat în Satul Pipera, Comuna Voluntari, județul Ilfov. Suprafață - 2500 mp - 3 × 833mp(parcelat) Deschidere 14.57m Fiecare parcela are 57.53m lungime

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 22-02-2024
Vizualizari 109
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Pipera zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren constructii Pipera, Oxford Gardens Agentie - 0 comision - exclusivitate 134000 €
Teren constructii Pipera, Oxford Gardens Pipera, Bucuresti

Proprietate reprezentata de MIHAI LUPU; Compania RoEstates va prezinta spre vanzare un teren ideal pentru investitie in viitorul apropiat, situat intr-o zona in plina dezvoltare, langa padurea Banesa, in spatele cartierului rezidential Oxford Gardens. Parcela de teren are suprafata de 850 de metrii, cu deschidere de 17.7 ml, iar utilitatile sunt la o distanta de aprox 90m. Se pot achizitiona ambele parcele de teren prezente in schita cadastrala pentru suma de 255.000 EUR. Pentru mai multe detalii sau informaţii mă puteţi contacta telefonic iar pentru oferte imobiliare similare puteţi accesa site-ul agenţiei roestates.ro;Împreună cu partenerii noştrii, facilitam clienţilor accesarea unui credit necesar achizitiei cât şi serviciile conexe aferente vânzării, cumpărării, închirierii sau administrării unui imobil. Mai multe detalii puteţi găsi accesând secţiunea servicii din site-ul agenţiei.

134000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(