Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 275 mp Bucuresti, Giulesti - 60000 EURO

60000 €  De vanzare
Proprietar Vand Teren Intravilan Imprejmuit si incluzand constructie (casa batraneasca din caramida armata cu plasa otel si fundatie beton) in Bucuresti sector 6 cartier Giulesti, totalizeaza 275 mp cu Toate Utilitatile singur in propria curte. Terenul cat si accesoriile, casa, garaj etc sunt Intabulate CF si acte la zi/cadastru recent, cu istoric fara litigii, fiind mostenire de familie. Proprietatea are front stradal larg, 14 m si este imprejmuita de gard inalt cu intrare prin poarta/usa metalica si separat o alta poarta batanta pt acces viitor garaj, vezi pozele stradale mai jos, locatia cu gard verde/bleu. Aveti toate utilitatile cu toate contoarele, singur in curte: apa, canalizare, gaze, curent. Suplimentar. in curte exista pt udarea gradinii, spalare auto etc si o fantana cu bazin de beton, vezi poze. Proprietatea include, intabulate in acelasi teren si o CASA din caramida cu BCA armate cu centura si plasa otel pe fundatie placa beton, compusa din 2 camere plus hol si, separat, o magazie mare. Casa e locuibila vara dar necesita finisaje pt iarna (are 2 focuri/tevi de gaz de la fosta soba si aragaz instalate in casa). Terenul este prolific pt mici agro-culturi de casa, la o vizita vedeti pe el crescand lejer chiar 4 braduti, gutui, nuc, vita de vie, piersic etc Casa, o modernizati sau demolati, dupa dorinta, oricum ea e BONUS, fiind neinclusa in pret, la terenul intravilan cu toate dotarile! Practic cu inca 10.000 investitie puteti in doar cateva saptamani cu vreme buna, lesne transforma proprietatea intr-una de lux dar care nu ajunge sa coste peste 100.000 cat costa una finisata in aceeasi suprafata si avantaje utilitati si zona! Vizavi pe spatii inca mai reduse vecinii au plusat pana la etajul 4 admis de PUZ Proprietatea se remarca prin stabilitatea imobiliara datorate si interdictiilor zonei vecine-triajul cfr, linistea si aerul mai curat, neavand trafic auto decat pt acces local, curtea fiind situata aproape de capatul unei stradute-Intrare scurte, inchise la un capat si avand doar 6 proprietati similare pe latura . Locatia este foarte aproape la sub 100m de capatul din Calea Giulesti a tramvaielor 44 si 11 cat si a statiilor de bus 62, 63 cu care ajungeti rapid direct la Gara de Nord, Auchan si metrou piata Crangasi sau centru Parcul Cismigiu. In pozele atasate proprietatea este cea marcata de zidul beton verde la strada , aveti pozitia EXACTA pe HARTA! Pretul redus la 60.000 euro /echivalent in lei curs BNR din ziua platii este FINAL fix si va fi platit unic prin tranzactie bancara, vizat notariat. Pentru orice alte relatii sunati direct proprietarul 0720.644.920

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 16-03-2024
Vizualizari 125
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 275 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Giulesti zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren investitii Calea Giulesti 2857 mp, desch. 26 mp, la strada, comision 0 % Agentie - 0 comision - exclusivitate 1100000 €
Teren investitii Calea Giulesti 2857 mp, desch. 26 mp, la strada, comision 0 % Giulesti, Bucuresti

Va prezentam in Exclusivitate, spre vanzare, un teren cu o suprafata de 2857 mp, front stradal 26 metri liniari, lungime 110 metri, pe strada Calea Giulesti! Locatia este una foarte avantajoasa. Zona este in dezvoltare, strazile sunt asfaltate, prevazute cu sistem de iluminat stradal si retea de transport public. Utilitatile (gaz, curent electric, apa, canalizare) sunt situate pe teren! Pentru mai multe detalii contactati-ma la telefon! Acte disponibile, cadastru si intabulare! Pret: 1100000E negociabil! COMISION 0% de la cumparator!

1100000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(