Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 898 mp Bucuresti, Fundeni - 76330 EURO

76330 €  De vanzare
Vind teren soseaua Fundeni sector 2 Bucuresti,suprafata totala 898mp,front stradal 50 m, cu acces printr-un drum de servitute.Terenul detine certificat de urbanism, suprafata totala: 898

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 29-01-2024
Vizualizari 133
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 898 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Fundeni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Fundeni  - 193500 EURO Proprietar 193500 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Fundeni - 193500 EURO Fundeni, Fundeni

Va prezint o oportunitate de investitie,un imobil cu un teren aferent in suprafata de 430mp foarte bine pozitionata chiar pe str.Oituz, (Cartier Andronache) in imediata apropiere de Sos.Colentina, Sos.Fundeni Imobilul are si 2 constructii anexe. Terenul aferent imobilului are o suprafata generoasa de 430 mp, cu o deschidere stradala de 15,98 mp Acest teren ofera un potential de dezvoltare imobiliara excelent, fiind potrivit pentru construirea unui imobil unui centru comercial , in functie de preferintele si necesitatile dumneavoastra. Imobilul si terenul beneficiaza de toate utilitatile necesare: apa curenta, canalizare, gaze,electricitate . Imobilul beneficiaza de acces la drumul principal, str.Oituz si se afla intr-o zona foarte cautata ceea ce face ca aceasta oportunitate sa fie una de neratat Imobilu si terenul aferent este liber de sarcini si se poate vinde oricand. Nu ratati sansa de a investi intr-un imobil cu un teren aferent care are un potential extraordinar de dezvoltare si de a beneficia de avantajele unui investitor inteligent si prevazator. Contactati-ma astazi pentru a afla mai multe informatii despre acest teren Terenuri - Sectorul 2 , Terenuri - Bucuresti

193500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(