Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Domenii - 270000 EURO

270000 €  De vanzare
Proprietar, 290 mp, dreptunghiular, deschidere 12 m la strada. Terenul se afla pe o strada foarte linistita, cu sens unic si parcare pe ambele parti, intre Ion Mihalache si Expozitiei, in apropiere de piata Domenii. Pe teren se afla doar o constructie provizorie, demolabila imediat. CU si PUD aprobate pt constructie S+P+1+2R, amprenta la sol 110 mp, suprafata utila 350 mp, calcan pe partea de nord(insorire pe toata durata zilei).

Pe site din 27-06-2021
Vizualizari 34
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Domenii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Domenii  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Domenii - 30000 EURO Domenii, Corbeanca

PRET FIX! Terenul beneficiaza de apa si canalizare. Urmeaza sa tragem curentul si gazele, proiect aprobat, asteptam ATR. Detin certificat se urbanism valabil inca 11 luni. Terenul este intre casa mea si a vecinului, iar pana la bransarea terenului la curent, pot pune la dispozitie curentul de la proprietatea mea. La cei 500 mp de teren se adauga si cota parte din drumul de servitute, aprox 200 mp. Deschidere de 25 de metri si latime de 20 metri. Drumul de servitute are o lungime de 200 m cu o latime de 8 metri, este in proprietate privata si urmeaza sa fie inchis cu bariera, accesul fiind permis doar proprietarilor. Zona foarte linistita, intre case. Lot teren ideal pt constructie casa P+1. Accesibilitate excelenta spre punctele de interes din Corbeanca si spre zona de nord capitalei Bucuresti: - 5 min pana la DN1 Value shopping centre ,carrefour, Hornbach, restaurentele,KFC, Mcdonalds, benzinarie OMV, Lukoil, - 5 min pana la Therme Bucharest - 7 min pana la Aeroport Baneasa - 10 min pana la Baneasa shopping centre si Ikea - 25 min pana la Piata victoriei. Terenuri - Baneasa , Terenuri - Ilfov

30000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(