Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 8000 EURO

8000 €  De vanzare
Terenul este situat pe strada Ana Ipatescu la intrarea in localitatea Bucureasa si este intravilan exista PUZ. Zona linistita, utilitati, apa, canalizare, curent electric, gaze, etc.

Pe site din 07-05-2023
Vizualizari 38
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucureasa.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bucureasa. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucureasa.

Este Bucureasa zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Gorj, Bucureasa  - 128000 EURO Proprietar 128000 €
Vanzare casa Gorj, Bucureasa - 128000 EURO Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Casa se afla in sat Bucureasa,comuna Danesti,strada Peret,la doar 5 km de oras Suprafata utila este de 210mp Teren 2800mp Deschidere la strada 16 metri Casa dispune de 4 dormitoare,un living,o baie,o bucatarie,2 balcoane inchise,un balcon deshis,centrala Viadrus pe lemne si carbune Geamuri termopane Gresie Faianta Parchet 3 magazii pentru depozitare in curtea din spate (nu am facut poze) Pomi fructiferi Tei Fosa septica Un helesteu Acoperis din tabla Lindab cu izolatie facut in 2019 Plus multe altele pe care nu le mai insir aici Pentru mai multe poze si detalii ma puteti contacta Mai necesita ceva investitii deoarece in ultimii 5-6 ani am stat mult plecat si nu prea a avut cine se ocupa de ea,dar ma repet,casa este locuibila. Toate actele necesare pentru vanzare Pret foarte usor negociabil in urma vizionarii ! Case de vanzare - Bucureasa , Case de vanzare - Gorj

128000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Gorj, Bucureasa  - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere terenuri constructii Gorj, Bucureasa - 200 EURO lunar Bucureasa, Bucureasa , jud. Gorj

Radu Popescu Inchiriez teren extravilan in comuna Danesti, sat Bucureasa 38.000mp Inchiriez teren extravilan in comuna Danesti, sat Bucureasa cu suprafata de 38.000mp.Am cadastru si intabulare.Pretul chiriei este 200 euro/lunaTerenul NU este de vanzare.Contact

200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(