Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 5200 mp Covasna, Bodoc - 0 EURO

 De vanzare
Teren intravilan 5200 mp cu casa de vacanta in Loc. Bodoc, cu acte in regula si PUZ - (zona rezidentiala) cu doua locuri de casa. Terenul se poate impartii in doua parcele cu front stradal de cate 25 de metri fiecare.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 5200 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bodoc.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Bodoc. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bodoc.

Este Bodoc zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Covasna, Bodoc  - 239000 EURO Proprietar 239000 €
Vanzare casa Covasna, Bodoc - 239000 EURO Bodoc, Bodoc , jud. Covasna

Bijuterie in mijlocul naturii, casa si teren cu potential extins in Bodoc, Covasna! Proprietatea amplasata in judetul Covasna, in pitoreasca localitate Bodoc, este acum disponibila pentru cumparare. Casa are o suprafata de 8 x 4 metri si este structurata pe S+P+M, oferind in total doua dormitoare la mansarda, un living, bucatarie si baie la parter, precum si un beci generos care se intinde pe intreaga suprafata a casei. Casa a fost construita cu atentie la detalii find izolata cu polistiren de 20 cm si geamuri termopane cu sticla tripla. Apa de ploaie este captata de pe intreg acoperisul cladirii si poate fi deviata intr-un bazin. La cladire este atasata o terasa cu acoperis cu suprafata de 3 x 5 metri dotata cu apa (rece/calda) si canalizare care poate fi folosita si ca bucatarie de vara. Terasa dispune deja de o fundatie solida pt. un cuptor/gratar. O parte din farmecul acestei proprietati este data de terenul impresionant cu o suprafata de 28500 metri patrati, care ofera oportunitati variate. Cu un garaj de 6 x 4 metri, aveti suficient spatiu pentru depozitare. in ceea ce priveste facilitatile, casa este racordata la reteaua de apa potabila si beneficiaza de sistem de fose septice. Pentru incalzirea apei, se folosesc panouri solare, iar caldura este asigurata prin soba pe lemne. Desi nu este racordata la reteaua electrica, aceasta ofera o oportunitate de a trai intr-un mediu natural si autonom. in plus, proprietatea beneficiaza deja de Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care prevede diverse utilizari ale terenului, inclusiv constructii pentru cazare, evenimente, agrement, sport si productie alimentara. Cladirile si gardul existent, sunt intabulate. Terenul este situat la numai 400 de metri de soseaua E578, care leaga Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc. Fiind situata la doar 12 km de Sf. Gheorghe si 45 de km de Brasov, aceasta proprietate promite o conexiune usoara cu orasele invecinate. Gara satului Bodoc se afla la o distanta de aproximativ 900 de metri. Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ma contactati. Acesta este momentul sa investiti intr-o proprietate cu potential, intr-o zona cu posibilitati de dezvoltare si crestere. Locatie 45.95472********7425 Bodoc Suprafete Casa Suprafata utila S 32 m² P 32 m² M 16 m² Suprafata desfasurata locuinta 57,90 m² + 41,40 m² Garaj Suprafata utila garaj 24 m² Suprafata desfasurata garaj 27,72 m² Case de vanzare - Bodoc , Case de vanzare - Covasna

239000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(