Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 220000 EURO

220000 €  De vanzare
Mihnea Cozma Case Individuale , Dealul Furcilor Alba Iulia Ofer spre vanzare case individuale P+1 situate in zona Dealul Furcilor, o zona foarte linistita si ultracentrala la doar 1,5km de Cetatea Bastionara Alba Carolina. Cele doua imobile sunt compartimentate astfel:Parter: - Baie de oaspeti - Dormitor / Birou de lucru - Camera Tehnica (centrala si panou electric)- Living - Spatiu depozitare sub scari - Bucatarie + spatiu de servit masa Etaj - Doua dormitoare - Baie - Dormitor matrimonial cu dressing si baie propriePod amenajatTerasa exterioara Dotari:- Incalzire in pardoseala la parter - Centrala termica 7 ani garantie - Bucatariile au atat racord de gaze pt aragaz, cat si curent trifazic pt obiecte electrocasnice (cuptor electric etc)- Usi Porta Doors si geamuri termopan tripan Salamander - Obloane la geamuri - Constructie din caramida - Tigla de inalta calitate - Instalatii sanitare si electrice (Schneider) - Termoizolatie din polistiren CM/ EPS 80 - Curte amenajata ( garduri, pavele, gazon tip rulou ) - De asemenea, pe terasa, racord curent trifazic, in eventualitatea instalarii de statie de alimentare pt masini electriceCasele sunt asezate pe directia S-N, optima pentru eventualitatea montarii de panouri foto-voltaice .Casele sunt racordate la toate utilitatile, cu acces in curte privata Suprafata totala construita desfasurata este de 169 mp Suprafata construita la sol este de 84 mpSuprafata utila 190 mpSuprafata terenului de la prima casa este de 286 mp Suprafata terenului pentru a doua casa este de 255 mp Pret vanzare casa 1 - 250.000 Pret vanzare casa 2 - 245.000 Pentru si mai multe poze si detalii tehnice, va rog sa ma contactati la numarul de telefon Pret usor negociabil

Pe site din 09-03-2024
Vizualizari 47
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 190 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Alba Iulia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Alba Iulia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alba Iulia.

Este Alba Iulia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Alba, Alba Iulia  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 28000 EURO Alba Iulia, Alba Iulia , jud. Alba

Ioana Casa la tara ! Vand casa la tara, sat Cetea!Casa renovata recent ,gaz ,apa.570mp .Gradina,sura, anexe si beci.

28000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(