Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 127 ha Prahova, Berceni - 290000 EURO

290000 €  De vanzare
Vand teren extravilan, 127 000 mp, Prahova Oportunitate investitori - balastiera - extractie nisip si piatra de mai multe sortimente, pana la o adancime de 50 metri. Vand Teren extravilan - 127.000 mp - TRANSFORMA IN HECTARE!!, impartit in mai multe loturi, in Comuna Berceni, judetul Prahova. Terenul este racordat la reteaua electrica si ARE POSIBILITATEA DE A AVEA ACCES LA GAZE. Pret: 290.000 Euro. Pentru detalii sunati la numarul de telefon: 751 - arata telefon -

Pe site din 06-07-2021
Vizualizari 20
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 127000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Berceni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Berceni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Berceni.

Este Berceni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 4 camere Prahova, Berceni  - 105000 EURO Proprietar 105000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Prahova, Berceni - 105000 EURO Berceni, Berceni , jud. Prahova

Vand casa P+1, amprenta la sol 80 mp, construita din caramida Porotherm, tabla gri Bilka Iberic, tamplarie premium Salamander Tripan, instalatie electrica finalizata, instalatie sanitara finalizata (in bai), canalizare, fosa septica in curte, impamantare si toate utilitatile in curte. La momentul actual, casa este tencuita + adeziv (pregatita de glet) + tavanele placate cu rigips. Casa are placa parter + placa peste etaj. Suprafata terenului aferent acesteia este de 500 mp, teren dat in concesiune de catre primarie. La constructia acesteia s-au folosit materiale premium, de cea mai buna calitate (detin toate facturile). Mai multe alte detalii va pot oferi telefonic. Pret negociabil. 4 sau mai multe - Berceni , 4 sau mai multe - Prahova

105000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(