Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balteni - 0 EURO

 De vanzare
Vand 2 Terenuri intravilane: 4600mp la 10 euromp 5000mp la 12 euromp Scrovistea-Balteni Jud IF - Utilitati: Apa,Gaze,Lumina 12euro/MP. Actele sunt ok, fara probleme.

Pe site din 24-07-2019
Vizualizari 3
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Balteni.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Balteni. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Balteni.

Este Balteni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Balteni  - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balteni - 165000 EURO Balteni, Balteni , jud. Ilfov

Se vinde o cabana stil rustic austriac, cu gradina complet amenajata, impartita in doua zone delimitate de un gard decorativ. Materiale folosite: busteni, polistiren extrudat, vata minerala, gips carton, vopsea decorativa. Acoperita cu tabla rustica. Cabana are 35 mp, configuratia unei garsoniere, cu doua locuri de dormit in zona dedicata pentru odihna si doua locuri in patul etajat. Cabana prezinta 2 intrari, semineu/soba din fonta rustica pe lemne, parchet, baie, mobila originala din lemn masiv, confectionata manual, la fata locului. Exteriorul complet amenajat: - gratar de gradina multifunctional cu plita, cuptor, gratar, chiuveta, cu terasa din busteni si acoperit cu tabla rustica.. -magazie de depozitare din lemn, stilizata si armonizata arhitectural cu restul gospodariei, acoperita ch tabla rustica; - 2 magazii de lemne sub forma de casute, din lemn, la fel, armonizate arhitectural cu restul constructiilor din curte, acoperite cu tabla rustica. - casuta din copac din lemn, o bijuterie pentru copilasi sau belvedere- permite o privire larga asupra imprejurimilor.  - cabine de toaleta la exterior, pentru fete si baieti; - pergola din busteni lipita de cabana , cu iesire din zona de bucatarie, 28 mp, cu bar si chicineta, 2 zona de relaxare cu masa si scaune; - umbrar din busteni de 30 mp in zona din spate, prevazuta cu iluminare, cu scaune si cu masa de 4m . - gard de imprejmuire din beton, inaltime 2,5 m, prevazut cu lampi de iluminat. - gazon, pomi fructiferi, trandafiri frantuzesti cataratori, plante decorative, vita de vie, flori, in toate zonele din curte s a gandit o armonizare peisagistica. - put/fantana adevarata , functionala, curatata in ianuarie 2024. - 2 cismele stilizate in curte. - apa curenta, canalizare in fosa, sistem electric trifazat. Plita din zona de bucatarie functioneaza cu butelie. Proprietatea este situata in satul Balteni- Ilfov, la 100 m de Schitul Balteni- Monument istoric. Strada linistita, vecini discreti, lacul se afla la 200 m de proprietate. Totul este nou, amenajare finalizata in martie 2024. Pentru alte detalii, la telefon 07********00. Terenuri - Balteni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

165000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Ilfov, Balteni  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare terenuri constructii Ilfov, Balteni - 25000 EURO Balteni, Balteni , jud. Ilfov

Supet oportunitate teren 5200 mp cu deschidere de aproape 40 de metri la padure ! Ideal investitie . Fara riscuri. Castig plasament financiar garantat! Mai ieftin nu exista! Se vinde datorita circumstantelor familiate. Pret de 5 euro pe mp. Adica mai eftin decat un pachet de tigari! Nu ratati oportunitatea. Primul venit primul servit ! Succes ! Terenuri - Balteni , Terenuri - Bucuresti - Ilfov

25000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(