Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 500 mp Prahova, Azuga - 35000 EURO

35000 €  De vanzare
Zonă rezidențială, centrală cu acces din strada Traian Deschidere aproximativ 17.50m. Foarte aproape de partia Sorica. Se poate vinde si suprafata de 1074m la pretul de 68000 de euro! Terenul este înscris în cartea funciara. Indicatori urbanistici: regim de înălțime P;P+4. Poate fi racordat prin branșamente la rețelele publice existente în zonă: energie electrică, gaze naturale, apă, canal. Destinația stabilită prin PUG - zonă de locuință și funcțiuni complementare. Funcțiunile complementare admise conform PUG sunt: instituții și servicii complexe, dotări turistice, activități nepoluante. Documente justificative: extras de carte funciară, certificat de urbanism!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 21-11-2019
Vizualizari 13
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Azuga.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Azuga. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Azuga.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa Prahova, Azuga  - 900 EURO lunar Proprietar 900 €
Inchiriere casa Prahova, Azuga - 900 EURO lunar Central, Azuga , jud. Prahova

Inchiriez vila in statiunea Azuga ,5 camere cu capacitate de 12 locuri si sala de mese cu capacitate de 25 locuri,internet, tv in fiecare camera ,supraveghere video,centrala termica pe gaz,zona centrala cu deschidere la DN1 .Pret 900 lei noapte ( min 2 nopti )pentru toata locatia . Se inchiriaza si pentru perioade mari ,in acest caz pretul este 1900 lei luna + utilitati. Case de inchiriat - Azuga , Case de inchiriat - Prahova

900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  garsoniera Prahova, Azuga  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare garsoniera Prahova, Azuga - 30000 EURO Central, Azuga , jud. Prahova

Vand garsoniera in Azuga, de 27 mp la etajul 3 din 3, centrala termica proprie,bloc reabilitat termic, la 600 de metri de partia de schi,foarte aproape de supermarketuri si parc in spatele blocului. 1 camera - Azuga , 1 camera - Prahova

30000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(