Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Mures, Sighisoara - 430000 EURO

430000 €  De vanzare
Hala, atelier, service auto, spatiu comercial De vinzare un imobil situat linga soseaula E60 in apropiere de Sighisoara, ( Cartier al orasului Sighisoara) cu diferite constructii, teren intravilan 5781 mp si toate utilitatile necesare. Acest imobil este utilizat ca service de camioane. -Constructia principala este o hala multifunctionala cu suprafata construita de cca. 700mp. -Are o inaltime interioara de 8m si o suprafata de utzilizare cca. 1000 mp (partial etajat). -Hala are doua porti pliante electrice, este renovata pe exterior si partial interior. -Hala are in dotare strung, freza, pod rulant 3,5t, presa hidraulica, compresor aer performant, 6 buc dif. aparate de sudura . Se poate prelua si dotarea fostului service (statie incarcat aer conditionat, 10 tipuri aparatura de diagnosticare auto + camioane si diferite scule). -Hala are incalzire prin deflector pe gaz metan. incaperile fregvent folosite au incalzire centrala combinata (gaz si lemne) -Pe acest teren sunt amplasate inca diferite constructii pentru depozitare si o rampa de beton. -Terenul aferent este 70% betonat. -O mare favoare repreziinta zona industriala in care este situat imobilul si se afla in apropierea intersectiei drumului E60 Sighisoara-Tg-Mures cu centura de ocolire a Sighisorii (In constructie). Desigur trebuie luat in vedere si pozitia centrala a orasului Sighisoara, aviind legaturi perfecte si apropiate cu marele zone economice cum ar fi Brasov, Sibiu si Tg-Mures Situat in aceeasi locatie, alaturi de acest imobil, oferim spre vanzare si alte cladiri cu terenuri pentru depozitare sau alte activitati economice. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii. Imobilul se vinde privat si fara comision. Case de vanzare - Sighisoara , Case de vanzare - Mures

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 1
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 5780 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Sighisoara.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Sighisoara. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sighisoara.

Este Zona Industriala zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Mures, Sighisoara  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere spatii comercial Mures, Sighisoara - 1000 EURO lunar Zona Industriala, Sighisoara , jud. Mures

Spatiu comercial in suprafata de 150 mp,situat in zona industriala a Municipiului Sighisoara. Pozitionat bine la soseaua principala E 60 si foarte vizibi, Spatiul este dotat cu centrala termica si sistem de climatizare. Asiguram loc de parcare pentru clienti si aprovizionare. Birouri - Spatii comerciale - Sighisoara , Birouri - Spatii comerciale - Mures

1000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(