Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri constructii 2238 mp Alba, Alba Iulia - 134280 EURO

134280 €  De vanzare
Vand teren intravilan Alba-Iulia, 2239 mp, zona Shit, Str Rojomal, cu posibilitate de parcelare.Pret: 60€/mp negociabil

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 23-11-2021
Vizualizari 54
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2238 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri constructii De vanzare in localitatea Alba Iulia.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri constructii De vanzare in localitatea Alba Iulia. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Alba Iulia.

Este Schit zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  garsoniera Alba, Alba Iulia  - 1000 EURO lunar Proprietar 1000 €
Inchiriere garsoniera Alba, Alba Iulia - 1000 EURO lunar Schit, Alba Iulia , jud. Alba

Pentru cei care vor pe langa o locuinta draguta si o panorama deosebita asupra acestei zone a orasului, bulevardului Revolutiei 1989 dar si catre munti/schit. Orientat mai mult catre tineri, datorita modului multifunctional de compartimentare, locatiei ultra-centrale, utilitatilor dar si datorita panoramei deosebite. In una din cele mai cautate zone din orasul Alba Iulia: Bulevardul Transilvaniei. La cativa pasi de: > Bulevardul peatonal / Transilvaniei > Lidl > farmacii, aprozare, banci, magazine, spital > cetatea Alba Carolina > parcul Cetate > Catedrala Reintregirii > statii autobuz / taxi > Foarte spatios : aprox 37-38 mp Utili Fiind mai la inaltime, este mai linistit decat cele de la etajele inferioare, si in plus si peisajul e pe masura. Finisat si Utilat Complet. Electrocasnicele si Mobila au fost schimbate de curand. Foarte luminos, beneficiaza de o orientare foarte buna catre punctele cardinale, avand de la amiaza pana seara soare direct, ceea ce inseamna lumina naturala foarte buna pe toata perioada zilei si facturi la curent si gaz mai mici iarna. 4 Geamuri termopan, deci suprafata mare pentru iluminare naturala. La izolatie ajuta si draperiile (si perdelele) de foarte buna calitate, model Blackout (care blocheaza lumina complet, atunci cand vrei sa dormi pe intuneric chiar si pe perioada zilei, dar ofera si protectie termica, mai cald iarna si mai racoare ziua). Tot blocul este renovat/izolat, ca nou, prin fonduri europene, cu proiect : > Bloc Izolat pe exterior prin fonduri europene cu izolatie de 10cm. > Podul este refacut de asemenea de la zero, cu izolatie si acoperis de calitate Scara cu intrare/usa termopan noua. Lift ! *** Suprafata mare pentru un apartament cu o camera permite amenajarea mai multor zone functionale, astfel : "> Zona de dormit: - Pat King Size 160x200 - Salea Spuma de Memorie 15+4 "> Spatiu de lucru/Birou pentru laptop / computer / monitor "> Zona de zi: - canapea 3 locuri - Mobila cu dulapuri pt haine, accesorii si zona TV "> Zona de luat masa: - masa cu 4 scaune intr o zona foarte luminoasa, in fata geamului mare (4 geamuri termopan). "> Zona de gatit / Bucatarie: - mobila de bucatarie noua, de calitate, stil modern-clasic culoare bej perlat, deosebita! - Picurator deasupra chiuvetei, incadrat in mobila de deasupra, pentru scurgerea vaselor - aragaz electric cu plita pe gaz! - Hota cu filtru de carbon! "> Masina de spalat super-economica : Clasa A+++ "> Frigider XXL (mare si la zona frigiderului dar si la concelator, cu 4 sertare congelator) super-economic : Clasa A+++ "> Baie Renovata simplu in rosu si alb. Se inchiriaza complet mobilat si utilat. Detalii la telefon. 1 camera - Alba Iulia , 1 camera - Alba

1000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  casa Alba, Alba Iulia  - 410000 EURO Proprietar 410000 €
Vanzare casa Alba, Alba Iulia - 410000 EURO Schit, Alba Iulia , jud. Alba

Proprietar, vand Casa individuala, cu panorama deosebita, Alba Iulia - zona Schit, str. Molidului nr. 4, avand o suprafata utila de 294,7 mp si teren aferent – 1000 mp. Costructia a fost finalizata in anul 2020 (locuita doar in perioada de vacanta). Casa este compusa din: D+P+1E, dispuse astfel: Demisol: garaj (pentru 2 masini), crama si 3 camere tehnice Parter: living luminos, bucatarie cu camara, debara, birou, baie moderna terasa, Etaj: 1 dormitor matrimonial cu baie proprie si dresing, 2 dormitoare fiecare cu dresing si 1 baie, plus pod. incalzirea se realizeaza prin calorifere, racordate la o centrala electrica. Casa se vinde cu dotarile si mobila existenta. Pret de vanzare: 410.000 euro. Case de vanzare - Alba Iulia , Case de vanzare - Alba

410000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(