Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii birouri Calarasi, Calarasi - 500 EURO lunar

500 €  De inchiriat
Mircea inchiriez cabinet medical str Eroilor in fata centrului comercial Lidl, CATEX Shoping Centre, inchiriez spatiu pentru 2 cabinete medicale , cu parcare in fata . Este situat exact pe str Eroilor, de la Politie spre gara, imediat dupa fostul Liceu Ştirbei pe dreapta vis a vis de LIDL si CATEX SHOPING CENTRE. Pozitionare exacta pe harta. Ideal pentru sediu firma, cabinete medicale, avocatura, notariat. Pina recent aici a functionat o patiserie, deci spatiul este si autorizat sanitar - veterinar pentru activitati de patiserie , brutarie si alimentatie publica. Cladirea este din cadre din beton armat si b.c.a. si se poate compartimenta dupa specificatiile dorite . Racordata la 380V , o baie si o toaleta si posibilitate gaze. Cladirea prezentata pt inchiriere are o suprf de 62mp, posibilitate etaj si este expusa si spre vinzare, pretul fiind de 69000Euro fix.

Pe site din 27-03-2024
Vizualizari 32
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii birouri De inchiriat in localitatea Calarasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii birouri De inchiriat in localitatea Calarasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Calarasi.

Este Calarasi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(