Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Sibiu, Talmacel - 0 EURO

 De vanzare
Vand Teren extravilan, agricol, cu o suprafata aproximativa de 4000m2. Pretul este negociabil. Pentru mai multe detalii, prin mesaj sau la telefon.

Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 19
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Talmacel.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Talmacel. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Talmacel.

Este Talmacel zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Talmacel  - 170000 EURO Proprietar 170000 €
Vanzare casa Sibiu, Talmacel - 170000 EURO Talmacel, Talmacel , jud. Sibiu

Vand proprietate cu teren in suprafata de 1000 mp in sat Talmacel, 19 km distanta de Sibiu. An constructie imobil 1980, caramida, renovata interior in 2019. Proprietatea consta in 2 locuinte separate si independente: un apartament cu 2 camere, o bucatarie, o baie si un hol, in suprafata totala de 50 mp, situat la etaj si o garsoniera in suprafata de 30 mp, compusa dintr-o camera, o bucatarie, o baie si un dressing, situata la parter. Cele doua locuinte au intrari separate, insa fiecare este dotata cu electrocasnicele si mobilierul necesare, astfel incat pot fi locuite de doua familii sau doua generatii ale aceleiasi familii. Incalzirea locuintelor este realizata prin centrala pe gaz marca Vaillant si calorifere, in plus au fost pastrate si 3 sobe pe lemne functionale, din teracota (2 la etaj si 1 la parter). Proprietatea este racordata la toate utilitatile: apa retea, gaze, canalizare, curent electric, internet si cablu TV. Proprietatea dispune si de o bucatarie de vara cu o terasa alaturata, in suprafata totala de 32 mp. In curtea pavata integral mai exista: - Sura solida, din caramida, in suprafata de 80 mp, compusa, la parter, din: beci, garaj si spatiu de depozitare generos. Intre parter si etaj este placa din beton, iar etajul surii este util ca spatiu de depozitare. - Anexa din caramida, in suprafata de 15 mp, cu un cuptor de pizza / paine, spatiu depozitare lemne si zona de relaxare. Gradina se desfasoara in spatele surii si este compusa din: - zona de legume in straturi, zona arbusti fructiferi (zmeura, coacazi, catini, agrisi), fantana, solar de legume (24 mp) dotat cu sistem de irigare prin picurare de la retea. - Livada cu pomi fructiferi: meri, peri, cires, pruni si 2 nuci. Comunitatea din satul Talmacel este una foarte linistitq, vecinii sunt de incredere, iar in sat exista gradinita, locuri de joaca, scoala primara si gimnaziu, 4 magazine, brutarie, carmangerii si pensiuni. La doar 4 km distanta, in Talmaciu, exista supermarketuri Penny, Profi, La doi pasi, librarie, piata, aprozar, 4-5 carmangerii, pizzerie, brutarii, farmacii, 2 scoli, liceu, gradinite, cabinet stomatologic si altele. Pentru alte detalii si imagini pot fi contactat la 07******38 Case de vanzare - Talmacel , Case de vanzare - Sibiu

170000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(