Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa Bacau, Zemes - 84500 EURO

84500 €  De vanzare
Casa la rosu si teren in Zemes IDEAL pentru investitie de tip pensiune / cabana turistica. 1.Teren 2000 mp, drept, la strada, lot aproape patrat. 2.Casa la rosu din caramida - 125 mp amprenta la sol (240 mp construiti). Casa este intr-o zona foarte buna, la strada principala DJ, la intrare in Zemes dinspre Modirzau (7 km de Moinesti). Casa este construita din caramida (peretii de 30 cm), acoperita cu tabla Bilka (parazapezi si burlane), placa peste parter este din lemn, mansarda este din caramida, compartimentata la interior cu OSB. Foarte bine izolata (acoperis+tavane) cu vata bazaltica si polistiren (racoroasa vara si calduroasa iarna). Termopane Salamander cu 3 randuri de geam si 6 camere, usa la intrare noua, de calitate. Utilitati: apa si curent electric pe proprietate, gazul este la poarta (necesita constuire fosa septica). Vis a vis de casa, mai este un teren de 1800 mp (pe care nu se poate construi) dar care poate fi folosit ca parcare - se discuta separat cu proprietarul. Proprietarul este plecat din tara, casa poate fi vizionata oricand! Se ofera si se cere MAXIMA seriozitate! Case de vanzare - Zemes , Case de vanzare - Bacau

Pe site din 12-03-2024
Vizualizari 48
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 240 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Zemes.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Zemes. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Zemes.

Este Zemes zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Bacau, Zemes  - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa Bacau, Zemes - 45000 EURO Zemes, Zemes , jud. Bacau

Ionut Casa de vanzare Com. Zemes, sat Modarzau, jud. Bacau Bacau Zemes

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(