Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Cluj, Sanmarghita - 80000 EURO

80000 €  De vanzare
De vanzare spatiu de productie (fosta fabrica de sticlarie), cladire din beton in suprafata 878,8 mp pe un nivel, situata pe teren imprejmuit in suprafata totala de 2080 mp, compartimentata, curent trifazic cu putere contractata instalata de 108 kw, incluzand si locuinta de serviciu cu garaj si teren arabil aferent in suprafata de 3720 m2. SPATIUL DE PRODUCTIE : - compartimentat, include sali de productie, birouri, holuri de acces, magazii, vestiare angajati, grupuri sanitare, sape beton pe jos, gresie in birouri, instalatie de apa curenta din fantana proprie cu pompa si hidrofor, bazine de vidanjare si ape uzate, panouri electrice pentru curent trifazic si 220v, putere instalata 108 KW, drum de acces TIR, 8 km de Dej pe drum asfaltat. LOCUINTA DE SERVICIU : - construita in prelungirea halei de productie, finisata, locuibila imediat, compusa din 2 camere, baie, camara, bucatarie, holuri, terasa acoperita, garaj pentru 2 automobile, centrala pe lemne cu calorifere otel, apa curenta, fosa septica, etc. GRADINA CU LIVADA POMI FRUCTIFERI : - paralel cu hala de productie exista plantati pomi fructiferi precum si in spatele locuintei de serviciu pana la terenul arabil. TEREN ARABIL : - in suprafata de 3720 mp situat in spatele halei de productie. Pretul este de 90000 euro.

Pe site din 20-04-2023
Vizualizari 55
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Sanmarghita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Sanmarghita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sanmarghita.

Este Sanmarghita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Sanmarghita  - 58000 EURO Proprietar 58000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Sanmarghita - 58000 EURO Sanmarghita, Sanmarghita , jud. Cluj

Diana Varga Vanzare teren intravilan, sat Sanmarghita, jud Cluj Cluj Sanmarghita

58000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(