Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 6500 mp Sibiu, Rusi - 1 EURO

1 €  De vanzare
Vand teren agricol la iesire din Rusi ( Sibiu) - aproximativ 3 km de la iesirea din localitate, suprafata 6500 mp.

Pe site din 24-04-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 6500 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Rusi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Rusi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Rusi.

Este Rusi zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Rusi  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Sibiu, Rusi - 80000 EURO Rusi, Rusi , jud. Sibiu

La 22 km de Sibiu, 2500 mp, sat Rusi, totul imprejmuit cu gard!!! Locatie linistita, de vis ( NU la sosea), livada ( meri, peri, pruni, piersici, visini, gutui) si vie pe rod, zmeura, 3 nuci, utilitati, teren arat/arabil pt legume, minisera de 3/6 ml, fantana cu apa potabila, conteiner 1000 l pt stocare apa, coser, cotete gaini/iepuri, flori si trandafiri ...culori si miresme in toata perioda martie-noiembrie. Casa necesita reparatii dar, se poate locui si in acest moment, pana la viitoare lucrari. Actele sunt facute la zi si trecuta in e-terra Alte detalii, in mesaj privat. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Rusi  - 89900 EURO Proprietar 89900 €
Vanzare casa Sibiu, Rusi - 89900 EURO Rusi, Rusi , jud. Sibiu

Persoana fizica, vand casa singur in curte localitatea Rusi, la 20 km de municipiul Sibiu. Suprafata: casa + curte : 691 mp gradina: 1155mp Casa este structurata pe mai multe nivele si se preda la stadiul de gri avansat la interior, exterior la cheie. Parter: spatiu care poate avea destinatia ca bucatarie de vara. Mezanin: dormitor,baie,bucatarie, living.. Spatiu pentru casa scarii si garderoba. Etaj1:dormitor,baie,dressing,balcon,living,bucatarie, open space 80 mp,terasa 50 mp,baie serviciu,casa scarii Mansarda: 2 camere cu balcon separat,hol pivnita cu bolta,hala 100 mp-poate avea destinatia de garaj Mai multe detalii la telefon. 0zero0zero4patru9noua1unu7sapte1unu6sase1unu6sase1unu7sapte5cinci2doi Robert Rog si ofer seriozitate. Case de vanzare - Sibiu , Case de vanzare - Sibiu

89900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(