Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Sibiu, Avrig - 48000 EURO

48000 €  De vanzare
Iulialeo66 Vand apartament 2 camere Apartament 2 camere situat in Oras Avrig in zona centrala.Este compus din 2 camere,hol cu dressing,bucatarie spatioasa,baie,camara si balcon inchis cu termopan.Blocul dispune de lift!Apartamentul se vinde mobilat.In fata blocului este amenajat un parc pentru copii,in spatele blocului se aflat poata,magazine alimentare foarte aproape de bloc.Lidl la 5 minute de mers pe jos,scoala si gradinita foarte aproape. Pentru mai mai multe detalii sunati la 0744485944-Leo si 0729506738-Iulia

Pe site din 30-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Avrig.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Avrig. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Avrig.

Este Central zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Sibiu, Avrig  - 31000 EURO Proprietar 31000 €
Vanzare apartament cu 2 camere Sibiu, Avrig - 31000 EURO Central, Avrig , jud. Sibiu

Vand apartament semidecomandat, situat pe strada Samulel Brukenthal, bl. D., etajul 2, format din bucatarie spatioasa (initial a 3-a camera), sufragerie, dormitor, baie, balcon inchis (cu spatii de depozitare generoase). Apartamentul dispune de usa metalica de acces, centrala, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta, instalatie electrica noua, izolatie exterioara Se vinde complet mobilat si utilat (cuptor electric, plita, masina de spalat vase, masina de spalat haine, frigider, tv ) 2 camere - Avrig , 2 camere - Sibiu

31000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(