Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol Vaslui, Moara Grecilor - 3 EURO

3 €  De vanzare
Vand teren la 180 m de Cartierul Nou, Protectia Copilului, Moara Grecilor; Drum de acces usor, deschidere aprox. 14-15 m. Pentru achizitionarea terenului, se va oferi gratuit alta parcela de 4540m la 15 metri distanta. Terenurile se afla intr-o zona insorita, linistita, si cu o priveliste deosebita.

Pe site din 29-03-2024
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Moara Grecilor.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Moara Grecilor. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Moara Grecilor.

Este Moara Grecilor zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  terenuri constructii Vaslui, Moara Grecilor  - 99000 EURO Proprietar 99000 €
Vanzare terenuri constructii Vaslui, Moara Grecilor - 99000 EURO Moara Grecilor, Moara Grecilor , jud. Vaslui

Cristian Vand Casa + Teren aferent - 1060m2, front stradal 52m - Moara Grecilor - Ultracentral Vand Casa + curtea aferenta - suprafata totala 1060 m2, front stradal 52m in Moara Grecilor ultracentral (strada Gheorge Doja nr 2). Ideal pentru doua locuri de casa si/sau pentru afacere (front stradal foarte mare).Toate utilitatile: Curent, cablu TV/telefon, gaz, apa si canalizare.Casa este din caramida si a fost construita acum 60 ani, are 5 camere inalte + bucatarie in total avand 97 mp. Casa mai are ca anexe 1 beci + magazie.In gradina exista si o fantana cu apa la 20 m adancime (a doua panza freatica).Pret pe toata suprafata : 90 /mpSe poate vinde si separat impartit in doua bucati: 90 /mp- Gradina: suprafata totala 560 mp cu front stradal 38m- Casa + restul terenului: suprafata totala 500 mp cu front stradal 14m

99000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(