Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament cu 2 camere Prahova, Satu Nou (Lipanesti) - 50000 EURO

50000 €  De vanzare
Apartament Paltinis Vand apartament 2 camere decomandate confort 1 A, Paltinis str Crisan Nr 5A,bloc 126A,scara A ap.4. Blocul se afla in apropierea statiei de autobuz si a magazinelor din zona.Aveti acces la uscatorie. 2 camere - Satu Nou , 2 camere - Prahova

Pe site din 28-12-2023
Vizualizari 11
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 51 m2
Camere: 2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Satu Nou (Lipanesti).

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Satu Nou (Lipanesti). Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Satu Nou (Lipanesti).

Este Democratiei zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament Prahova, Ploiesti  - 48000 EURO Proprietar 48000 €
Vanzare apartament Prahova, Ploiesti - 48000 EURO Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Mircea vand apartament 2 camere vand apartament semicecomandat 2 camere in democratiei zona foarte linistita cu multa verdeata unde sunt randurile de case .Apartamentul este renovat,cu centrala termica aer conditionat mobila aparatura electrocasnica totul nou demonstrabil ,locuri de parcare suficiente ,pretul este negociabil .

48000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 4 camere Prahova, Ploiesti  - 64900 EURO Proprietar 64900 €
Vanzare apartament cu 4 camere Prahova, Ploiesti - 64900 EURO Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

Proprietar persoana fizica vand apartament 4 camere in str Democratiei, SU 86 mp, bloc fara probleme seismice (fara bulina), semidecomandat, are 2 balcoane spatioase din care unul inchis, are 2 bai, an constructie 1966, et 4/4, fara probleme cu plafonul, cu urmatoarele imbunatatiri: termopane, izolat termic pe exterior cu polistiren 10 cm, interfon, aer conditionat LG din 2021, are si boxa la comun cu alt apartament. Apartamentul are parchetul original din lemn in stare foarte buna. Apartamentul este liber, deci va puteti muta imediat. Sunt doar 2 apartamente pe etaj pe scara, zona cu multa verdeata si foarte linistita, vecini linistiti, majoritatea pensionari, aproape de Mall Ploiesti Shopping City, de Gara de Sud, Bulevard, Centru. Se gasesc locuri de parcare langa bloc. Apartamentul poate fi achizionat si prin credit bancar. Nu ma intereseaza schimburi. 4 sau mai multe - Ploiesti , 4 sau mai multe - Prahova

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 3 camere Prahova, Ploiesti  - 57000 EURO Proprietar 57000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Prahova, Ploiesti - 57000 EURO Democratiei, Ploiesti , jud. Prahova

CALIN Democratiei-profi-2 camere transformate in 3 Proprietar, DEMOCRATIEI-MEGA Image, ap 2 camere transformat in 3, bloc 1987, cf1, decomandat, et4 4, plafon in garantie, imbunatatiri recente de calitate, ac, parcare in fata si spatele blocului, zona linistita, verdeata, in spatele Mega Image, Profi, Macelaria Pion, Banca Transilvania, aproape de Colegiul Pedagogic, gradinita Ariel, pret 59500 euro, mobila bucatarie inclusa in pret, nu necesita investitii suplimentare.

57000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(