Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 662 mp Timis, Grabat - 3310 EURO

3310 €  De vanzare
De vanzare teren bun pentru casa sau gradina. Se afla la 45-50 km de Timisoara si 10 km de Jimbolia. Are nr. de casa 553, casa s-a daramat , mai exista doar fantana . Suprafata este de 662mp , proprietate personala, iar inca 195 de folosit sau, daca doresti si de cumparat, de la Primarie. Pamantul este cel mai bun din tara pentru leguminoase. In spate e teren agricol, in fata un islaz. Vecinii tin multe animale, pasari. Am pus poze cu imprejurimile, se vede moara din sat, islazul, pomii din apropiere. Terenul nu a fost niciodata inundat sau sa balteasca apa. Este posibila racordarea la reteaua de curent si apa potabila, sunt chiar in fata casei. Acolo am crescut in copilarie multe pasari, gaini, gaste, rate, porci si capre, gradina si pomii erau foarte roditori si, fiind in margine de sat, tot islazul si campul era loc de joaca. Pamantul e nefolosit de zeci de ani, m-am gandit sa obtin certificat ecologic, dar e mult de umblat dupa acte. Din pacate in sat nu mai este tren, gara este in apropiere, dar ce folos.... deci doar acces auto. Daca vreti liniste, natura si un loc unde sa va faceti o gradina sau o casa, unde sa nu ai timp de plictiseala si de fapt sa nu se termine niciodata treaba, unde sa-ti cresti natural ceea ce iti pui pe masa, vecini cumsecade si ... libertate, hai la Grabat! , suprafata totala: 662, Front stradal: 18, Accept schimburiAcces: Amenajare strazi: Iluminat stradal, PietruiteUtilitati: Utilitati Generale: Curent, ApaAlte caracteristici: Alte caracteristici: Acces auto, Teren imprejmuit, Oportunitati de investitie

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-10-2023
Vizualizari 76
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 662 m2
Front stradal: 18 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Grabat.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Grabat. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Grabat.

Este Grabat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Timis, Grabat  - 35000 EURO Proprietar 35000 €
Vanzare casa Timis, Grabat - 35000 EURO Grabat, Grabat , jud. Timis

Diego Bot Vand Casa ( gospodarie ) Timis Grabat

35000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Timis, Grabat  - 43000 EURO Proprietar 43000 €
Vanzare casa Timis, Grabat - 43000 EURO Grabat, Grabat , jud. Timis

Vand casa in sat.Grabat, Nr.96, jud.Timis. Suprafata totala a terenului este de 2584 m2. Casa este alcatuita din 3 Camere, Baie, Bucatarie, Camara, Hol. Anexa casa este alcatuita din Antreu, 1 Camera, 1 Camara. Mai multe detalii la telefon: 0034662235334 0034687058704 Case de vanzare - Grabat , Case de vanzare - Timis

43000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(