Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 2897 mp Botosani, Cucorani - 0 EURO

 De vanzare
vand teren intravilan , -situat aproape ce centrul satului Cucorani, -categoria de folosinta-2473 mp arabil, restul faneata -56 ml deschidere la strada -utilitati -apa+curent electric -imprejmuit -4 euro/mp

Pe site din 07-07-2021
Vizualizari 23
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 2897 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Cucorani.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Cucorani. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Cucorani.

Este Cucorani zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Botosani, Cucorani  - 85000 EURO Proprietar 85000 €
Vanzare casa Botosani, Cucorani - 85000 EURO Cucorani, Cucorani , jud. Botosani

Casa cu etaj , in sat Cucorani, comuna Mihai Eminescu , la 10 minute de oras. Suprafata construita desfasurata de 262 mp cu 185 mp amprenta la sol, suprafata de teren este de 2422 mp , imprejmuiti, cu livada 100 pomi roditori, vie, anexe: 2 garaje, adapost pasari, adapost animale domestice, o casa batraneasca in curte care se preteaza la renovare in suprafata de 76 mp, magazie lemne. Anul de constructie al casei este 1998, construita din caramida porotherm, armatura antiseismica( piloni, bile, parte fixa , parte mobila),camere spatioase, 3 dormitoare,1 living, 1 bucatarie cu sala de mese, 2 incaperi tip dressing, baie modernizata cu gresie, faianta , camera centralei cu acces din exteriorul si din interiorul casei, centrala noua peleti autorizata, instalatie noua sanitara si electrica, bucatarie mobilata complet si cu electrocasnice ( plita gaz, cuptor electric), masina de spalat . Posibilitate de extindere teren cu inca 2800 mp imprejmuiti. Zona linistita, posibilitate de racordare la reteaua de gaz , vecini linistiti. Se elibereaza incepand cu 01.08.2024. Se poate viziona contactand urmatoarele numere de telefon : 07******34/07******05 Case de vanzare - Cucorani , Case de vanzare - Botosani

85000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Botosani, Cucorani  - 28000 EURO Proprietar 28000 €
Vanzare terenuri constructii Botosani, Cucorani - 28000 EURO Cucorani, Cucorani , jud. Botosani

Iulian Teren Teren Intravilan, in sat Cucorani, la strada principala, spre Bucecea, intre case, 2800mp, apa si electricitate la limita de proprietate, perfect pentru constructii locuinte individuale sau tip duplex.

28000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(