Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 50 ha Dolj, Bucovat - 13500 EURO

13500 €  De vanzare
Teren arabil , mai multe parcele , situat in comuna bucovat , sat sarbatoarea , acte de proprietate si cadastru , 5.5 ha

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 26
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 50000 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Bucovat.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Bucovat. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucovat.

Este Bucovat zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Dolj, Bucovat  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Dolj, Bucovat - 65000 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Daca iti doresti un loc la care doar ai visat atunci aici vei gasi o casa calda si cocheta, si primitoare. Aproape de centrul orasului. Transportul in comun din centru pana in Bucovat. Rasaritul soarelui, dar si apusul sunt de vis. Padurea din apropiere iti aduce aer ozonat si racoros vara. Investeste pana nu vine criza financiara. Scapa de cosmarul facturilor mari de caldura de la bloc. Plateste impozite mici la teren si casa. poti avea gradina ta de legume proaspete. Casa este construita conform standardelor tehnice din Romania, avand o rezistenta la un seism de pana la 9 grade. Casa are 40 mp si are doua camere cu living o baie si un dresing spatios. Se poate construi deasupra daca se doreste. Teren 1000 mp. Dotari: -izolatie exterioara cu polistiren D 80, gr.20 cm, tencuiala decorativa -tamplarie exterioara PVC, alb si maro -aer conditionat 12000 BTU, 2 buc -veranda englezeasca inchisa cu geam termopan si suprafete generoase(aer conditionat) -plita cu inductie si cuptor electric -garaj deschis -fose, (3000 L si 2000L) -trifazic, fibra optica, apa, canalizare, proiect pentru gaze, PT in zona -foisor 21 mp -camera 20 mp din isopan(instalatie electrica si incalzire) in curte -grup sanitar in curte complet dotat -magazie din lemn 8 mp -pomi fructiferi -curte betonata integral -contract de furnizare energie electrica cu Hidroelectrica ( 0,28 lei/kw), Numai sta la bloc inghesuit si alege confortul unei case compacte, solide si confortabile. Scapa de grijile privind cutremurul care vine si locuieste in siguranta, care este cea mai importanta. Da valoare vietii tale si ai garantia unei case sigure si confortabile. Acest imobil are pretul echivalent cu al unei garsoniere, dar ai pe langa casa si teren pe care iti poti face tot ce doresti. Impozit anual foarte mic. Hai sa o vezi. Poate fi chiar casa ta. Case de vanzare - Bucovat , Case de vanzare - Dolj

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Dolj, Bucovat  - 94000 EURO Proprietar 94000 €
Vanzare casa 5 camere Dolj, Bucovat - 94000 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Fortan Florin Casa de vanzare in Bucovat Dolj Casa are toate utilitatile 700 metri patrati din care 120 utili casa sa vinde cu mopila cu tot detalii la telefon 0771123294 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

94000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Dolj, Bucovat  - 16900 EURO Proprietar 16900 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Bucovat - 16900 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Gabriel Teren Intravilan Sarbatoarea, 694 mp, deschidere la drum 17.5 m, Va propunem spre vanzare () teren intravilan la Sarbatoarea (sau schimb cu garsoniera, apartament, auto, pret teren la schimb 36000 ), suprafata totala de 694 mp, deschidere la strada 17.50 m, acces la strada asfaltata, utilitati la poarta precum: apa, curent, tv, internet.Terenul se afla la 6 km de Craiova.Terenul se afla intr-o zona cu padure in apropiere, liniste, aer curat.Oportunitate pentru investie, constructie locuinta familiala sau comerciala.

16900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Dolj, Bucovat  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Dolj, Bucovat - 10000 EURO Bucovat, Bucovat , jud. Dolj

Udrea Cristinel Vand teren 1250 m, 10x130m intravilan, Palilula, Comuna Bucovat, judetul Dolj Vand teren intravilan cu o suprafata de 1250 m , situat in satul Palilula, comuna Bucovat, judetul Dolj (langa Craiova, 10km distanta).Pentru mai multe detalii, contactati-ma prin telefon si WhatsApp la numarul:34 634 64 54 49 (nr. Spania)PRETUL ESTE FINAL, NU ESTE NEGOCIABIL.Locatie Google Maps:https: goo.gl maps Vch4X8oENkF6V6NXA

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(