Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare terenuri agricol 6908 mp Alba, Ampoita - 55264 EURO

55264 €  De vanzare
Terenul se află în Comuna Meteş, sat Ampoiţa, la 12 km de centul municipiului Alba Iulia. Terenul se situează în partea estică a satului Ampoiţa, comuna Meteş, aflându-se la o distanţă de aproximativ 550 m spre nord-vest de la intersecţia DN74 cu DJ68. Categoria de folosinţă actuală a terenului este arabil intravilan. Conform PUG şi RLU aprobate de Comuna Meteş zona este destinată pentru construcţii de locuinţe şi anexe gospodăreşti. Terenul are o formă poligonală având aliniament la stradă. Asupra terenului nu este instituit un regim urbanistic special şi nu este amplasat în zona cu riscuri naturale. Terenul este într-o ușoară pantă descendentă spre drumul de acces şi are front spre drumul de interes comunal de pe care se va face şi accesul auto şi pietonal în incintă. Terenul este în apropierea Rezervaţiei Calcarele Ampoiţei (la aproximativ 1.000 m de limita acesteia). Rezervaţia Calcarele de la Ampoiţa, înfiinţată prin Decizia 175/1969 a Comitetului Executiv al Consiliului Popular Judeţean Alba , reconfirmat prin Legea 5/2000, este arie naturală complexă, reprezentată de trei blocuri mari izolate de calcar, înalte de 44 m, 27 m şi 15 m, cu vegetaţie saxicolă calcofilă; fiind încadrată, conform Legii 462/2001 la categoria rezervaţiilor naturale, corespunzătoare categoriei a IV-a IUCN. Satul Ampoiţa este o zonă turistică consacrată şi recunoscută în apropierea municipiului Alba Iulia. Cererea de cazare este suficient de mare şi în creştere, pe raza localităţii Ampoiţa fiind amplasate mai multe pensiuni, vile şi cabane turistice care pot oferii servicii de cazare unui număr însemnat de turişti. Cu toate acestea, infrastructura rutieră, de utilităţi publice ale satului sunt slab dezvoltate, iar infrastructura de agrement turistic lipseşte în totalitate. Din punct de vedere cadastral terenul este compus din două parcele astfel: Parcela Cartea Funciară Suprafaţă (mp) 1 70836 3.706 2 70716 3.202 Total suprafață: 6.908

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 07-09-2023
Vizualizari 54
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata teren: 6908 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Terenuri agricol De vanzare in localitatea Ampoita.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Terenuri agricol De vanzare in localitatea Ampoita. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ampoita.

Este Ampoita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  casa  4 camere Alba, Ampoita  - 500 EURO lunar Proprietar 500 €
Inchiriere casa 4 camere Alba, Ampoita - 500 EURO lunar Ampoita, Ampoita , jud. Alba

Feneser Ioan Super oferta, doar pentru EVENIMENTE Inchiriez cabana complet mobilata, cu toate utilitatile necesare. Zona deosebit de linistita la 20 km de alba, ideala pentru relaxare in familie si nu numai. Terasa, 2 holuri mari amenajate cu banci si mese, centrala proprie pe lemne, 4 dormitoare, baie ,bucatarie, curte mare, loc de parcare, spatiu de joaca pt copii, disc , gratare, ceaun... mai multe detalii la tlf

500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(