Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Brasov, Simon - 285000 EURO

285000 €  De vanzare
O ocazie speciala din cauza relocalizarii noastre direct de la propietar De vanzare o pensiune activa ,situata in Bran, in cea mai turistica zona din Romania. Casa a fost deschisa acum un an si jumatate, echipata cu toate necesitatile la un standard de inalta calitate si mobilata cu mobilier exclusiv din lemn la comanda speciala. Casa are o reputatie excelenta, cu un rating foarte ridicat pe site-ul Booking.Com si cu cea mai mare satisfactie de la oaspeti. Link catre pagina Booking.com: http://www.booking.com/Share-ZhoBRK Casa are 9 camere in doua etaje (parter si etaj 1), precum si un apartament la etajul 2 (120 m2) folosit de proprietari pentru rezidenta, si poate fi transformat cu usurinta in 2 apartamente de inchiriat. Parterul are 3 camere de oaspeti, o bucatarie mare echipata cu cele mai bune echipamente si accesorii, sala de mese, camera de zi, spalatorie (masina de spalat si uscator). Pe partea din fata a casei exista o terasa spatioasa, cu mese si scaune de lux. La etajul 2 exista 6 camere cu balcon. Fiecare camera din casa are atasat un dus si toaleta, camerele sunt mai mari si mai spatioase decat cele obisnuite sunt de 20 mp. fiecare. La etajul 3 exista un apartament rezidential care include 3 dormitoare, o camera de zi, 3 bai si doua balcoane si o mansarda care poate fi construita cu doua camere suplimentare. Toate infrastructurile de electricitate, apa, canalizare si incalzire exista in mansarda. Casa are, de asemenea, un subsol mare de 60 de metri patrati, cu un sistem de incalzire pe gaz, compus din doua unitati separate combinate la CASACADA cu control si comanda separat pentru fiecare etaj din casa si un boiler de 400 litri de apa calda. Casa se vinde cu toate echipamentele si mobilierul existent (cu exceptia echipamentelor personale), iar cumparatorul poate continua sa o exploateze imediat fara a fi nevoie de o adaugare sau renovare. Casa de oaspeti are toate aprobarile necesare din partea autoritatilor, iar proprietatea asupra societatii prin care functioneaza casa de oaspeti poate fi transferata. Site-ul web are un site web activ in trei limbi: engleza, romana, proprietatea site-ului web, pagina Facebook si adresele de e-mail vor fi livrate cumparatorului www.casa-monrev.ro. Terenul are 650 mp , suprafata construita 460 mp. Pentru mai multe informatii, sunati la 0730078916 sau trimiteti un e-mail la adresa [email protected] An finalizare constructie: 2017 Stadiu constructie: Finalizat Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 5-10

Pe site din 23-04-2023
Vizualizari 37
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 120 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Simon.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Simon. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Simon.

Este Simon zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Brasov, Simon  - 280000 EURO Proprietar 280000 €
Vanzare casa Brasov, Simon - 280000 EURO Simon, Simon , jud. Brasov

Imobilul este situat in satul Simon, comuna Bran, judetul Brasov pe un teren de 725mp ce are 14m deschidere la strada principala. Dispune de toate utilitatile, exceptie facand canalizarea care este finalizata pe strada, urmand ca in cursul acestui an sa fie realizate bransamentele. La demisol avem garaj, spatiu tehnic(centrala, spalatorie, wc de serviciu) si magazie. La parter avem 3 camere, o bucatarie (noua), 2 bai si 2 holuri . De asemenea exista o terasa descoperita de aprox 30mp La etaj gasim 5 camere, hol si o baie . Mansarda dispune de 5 camere si hol. Detalii suplimentare pot fi obtinute telefonic. Pe mesageria Olx intru mai rar Case de vanzare - Moieciu , Case de vanzare - Brasov

280000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(