Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Sibiu, Nocrich - 850000 EURO

850000 €  De vanzare
Spatiu comercial situat in centrul comunei Nocrich pe strada Principala. Suprafata totala 1375mp.parter:5 incaperi+toaleta etaj 7 incaperi si pod mansardabil. Spatiul in prezent functioneaza ca si magazin.se preteaza la toate tipurile de activitati. Casa cu curte 795 mp. Compusa din parter:living mare+bucatarie+camera centralei Etaj:2 dormitoare+living+baie+dressing+balcon. Utilata:geamuri termopan,CT,finisaje moderne. Garaj inchis. An constructie dupa 2000. Proprietatile se vand impreuna deoarece sunt in vecinatate.

Pe site din 30-06-2021
Vizualizari 24
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 1375 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Nocrich.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Nocrich. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Nocrich.

Este Nocrich zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  casa Sibiu, Nocrich  - 700000 EURO Proprietar 700000 €
Vanzare casa Sibiu, Nocrich - 700000 EURO Nocrich, Nocrich , jud. Sibiu

Se ofera spre vanzare un monument emblematic din istoria Transilvaniei casa natala Samuel von Brukenthal! Construita la inceputul secolului xvııı de catre tatal baronului cladirea are suprafata utila de 520 mp si dispune de curte de 850 mp este situata in centrul localitatii Nocrich la 30 km de Sibiu ,cladirea este racordata la gaz, curent,apa-canal pe partea de zidarie necesita renovare! Mai multe detalii la tel! Case de vanzare - Nocrich , Case de vanzare - Sibiu

700000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Sibiu, Nocrich  - 71000 EURO Proprietar 71000 €
Vanzare casa Sibiu, Nocrich - 71000 EURO Nocrich, Nocrich , jud. Sibiu

Antonio Vand casa in Nocrich Vand casa saseasca in Nocrich la 28 km de Sibiu. Etaj: 3 camere1 baie1 holParter: 1 bucatarie1 baie de serviciPivnitaIn apropiere este:Scoala, Gradinita, Primarie, Farmacie, Statie autobuz, Magazine, Parc . Curtea+gradina 1310 mp. In curte 2 garaje si o terasa. Casa se vinde mobilata. Rog seriozitate. Detalii la tel.sau msg Tel.

71000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(