Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Inchiriere spatii comercial Iasi, Iasi - 1400 EURO lunar

1400 €  De inchiriat
Propietar inchiriez spatiu comercial Persoana fizica inchiriez spatiu comercial in suprafata de 108 situat in zona centrala Nicolina 1 esplanada la 900 m de Palas cu finisaje de lux ,3 aer conditionat,grup sanitar propriu,curent trifazat 380v,gaz metan sistem de alarma, sistem de supraveghere cu NVR cu stocare 30 de zile, usa aluminiu,fatada alcobond. loc de parcare propriu pretabil pentru orice domeniu de activitate Pret 1400 euro. Relatii la tel 07******15 Birouri - Spatii comerciale - Iasi , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

Pe site din 10-03-2024
Vizualizari 35
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 108 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De inchiriat in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De inchiriat in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Centrul Civic zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Iasi, Iasi  - 2300 EURO lunar Proprietar 2300 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Iasi - 2300 EURO lunar Centrul Civic, Iasi , jud. Iasi

PROPIETAR ! inchiriez spatiu comercial OPEN SPACE in suprafata de 108 mp !! situat intr o zona centrala cu un foarte mare trafic pietonal pe Esplanada (parc) Nicolina 1 la 900 m de Palas PRETABIL PENTRU ORICE DOMENIU DE ACTIVITATE ! Ca si dotari avem 6 ml de vitrina fatada alcobond 3 cai de acces Tamplarie aluminiu Loc de parcare Sistem video cu NVR cu 16 camere (stocare 21 zile) Sistem de alarma Gresie Tavan casetat Toata electricitatea este marca Schinder Doua retele de curent Curent trifazat 380v Si curent 220v Gaz metan incalzire centrala pe gaz cu calorifere Grup sanitar propriu Iesire de urgenta Pret 2300 euro Relatii la tel 07******15 Birouri - Spatii comerciale - Iasi , Birouri - Spatii comerciale - Iasi

2300 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii comercial Iasi, Iasi  - 4500 EURO lunar Agentie - 0 comision - exclusivitate 4500 €
Inchiriere spatii comercial Iasi, Iasi - 4500 EURO lunar Centrul Civic, Iasi , jud. Iasi

Recomandam spre inchiriere, o proprietate amplasata in zona ZERO a orasului Iasi!Comision de inchiriere ZERO%.Se invecineaza cu proprietati similare, diverse birouri si sedii de firme, magazine.La suprafata de 105 mp se mai poate alatura la nevoia dumneavoastra inca o suprafata de 68 mp.Pretul de inchiriere este de porneste de la aproximativ 45 eur/mp si suntam deschisi sa discutam optiunile de inchiriere cu viitorii chiriasi.Accesul spre imobil se face direct din strada, Piata Unirii fiind la o distanta de 50 m.Accesul la proprietate se face facil - rutier si pietonal.Dispune de structura exterioara: fundatii izolate, planseu din beton-armat, tencuieli si zugraveli, tamplarie PVC cu geam termopan.Finisajele interioare sunt realizate din tencuieli si zugraveli cu vopsea lavabila, pardoseala este placata cu gresie, grupul sanitar complet utilat si finisat cu gresie si faianta.Spatiul se preteaza pentru diverse domenii de activitate, cum ar fi: banci, institutii financiare, cabinete medicale, centre de instruire si dezvoltare profesionala, firme de consultanta, birouri de arhitectura si design, studiouri de fotografie, showroom-uri, magazine de lux si altele. De asemenea, spatiul poate fi inchiriat integral sau partial, oferind flexibilitate pentru viitoarele afaceri.Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare nu ezitati sa ne contactați!

4500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(