Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare spatii comercial Bucuresti, Unirii - 310000 EURO

310000 €  De vanzare
vanzare spatii comerciale Unirii, Universitate- si in rate 10 ani vanzare spatii comerciale plata si in rate max 10 ani ion Campineanu Ion Mihalache 13 septembrie titulescu giurgiului timpuri noi Birouri - Spatii comerciale - Sectorul 2 , Birouri - Spatii comerciale - Bucuresti

Pe site din 14-02-2024
Vizualizari 10
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 110 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Spatii comercial De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei ca afacerea ta sa infloreasca , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Unirii zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Spațiu comercial 205 mp - Bd. Unirii - Traian Agentie - 0 comision - exclusivitate 580000 €
Spațiu comercial 205 mp - Bd. Unirii - Traian Unirii, Bucuresti

Vă prezint pentru închiriere un spațiu comercial în suprafață totală de 205 mp, amplasat stradal, în una dintre cele mai bune zone comerciale ale capitalei, beneficiind de trafic auto și pietonal intens și de o vizibilitate foarte bună. Beneficiază de: - Reclamă luminoasă stradală + pe clădire - Parter: 125 mp - Mezanin / Suprafață: 80 mp - birouri / depozitare / spațiu vânzare - Înălțime interioară de 4m - Amplasat stradal, cu trafic pietonal intens - Curent electric 380 - Sistem de alarmă + camere video montate - 2 Grupuri sanitare amenajate - Bucătărie + vestiar angajați - Camere separate pentru birouri sau depozitare - 2 căi de acces: intrare principală și intrare aprovizionare/angajați prin spatele blocului - Centrală proprie pe gaz, aparate de aer condiționat + ventilo-convectoare Spatiul se va elibera din 12 ianuarie 2024 Datorită poziției, acesta se pretează pentru orice tip de activitate comercială (Banca, Cafenea, Market, Showroom, Salon, Sala jocuri/Pariuri, etc.). Proprietatea beneficiază de acces cu vitrină la stradă și o intrare prin spatele blocului unde se poate parca și o mașină. Spațiul este racordat la toate utilitățile, contorizarea fiind separată de bloc. Pentru mai multe informații sau pentru programarea unei vizionări, aștept apelul dumneavoastră!

580000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(