Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Vaslui, Vaslui - 12500 EURO

12500 €  De vanzare
Persoana fizica, vand garsoniera situata in Zona Industriala, complet renovata in 2019, instalatie electrica cupru si sanitara ppr si calorifere noi , racordata la energie electrica, gaz metan, apometru propriu, parchet, gresie, faianta, usa metalica noi, usi interioare p.v.c noi, izolate interior-exterior si pe casa scarii, centrala termica noua, baie mobilata complet cu wc, chiuveta si cabina dus, instalatie aerisire fortata, mobilata partial, costuri de intretinere foarte mici. Fac unele schimburi cu teren intravilan sau spatii in mun. Vaslui sau suburbii. Raspund la telefon pentru detalii.

Pe site din 11-05-2023
Vizualizari 36
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Nedecomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Vaslui.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Vaslui. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Vaslui.

Este Industriala zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  spatii comercial Vaslui, Vaslui  - 2000 EURO lunar Proprietar 2000 €
Inchiriere spatii comercial Vaslui, Vaslui - 2000 EURO lunar Industriala, Vaslui , jud. Vaslui

Oferim spre inchiriere un spatiu comercial situat in Zona Industriala, mai exact pe Strada Metalurgiei, nr.4, la parterul blocului F1. Spatiul a fost folosit in trecut drept birou respectiv frizerie. Se pot face modificari/renovari/ajustari dupa bunul plac. Pentru mai multe detalii si vizionare aveti numarul de telefon. Birouri - Spatii comerciale - Vaslui , Birouri - Spatii comerciale - Vaslui

2000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Inchiriere  garsoniera Vaslui, Vaslui  - 1100 EURO lunar Proprietar 1100 €
Inchiriere garsoniera Vaslui, Vaslui - 1100 EURO lunar Industriala, Vaslui , jud. Vaslui

Rog din suflet sa nu sunati pana nu cititi tot anuntul, am scris toate detaliile aici.Pret VANZARE 30000€ FIX. inchiriez apartament cu 1 camera decomandat, in VASLUI blocul 40G situat pe str PODUL iNALT, la etajul 2 din 4,de langa fostul CET, pe partea stanga de dupa pasarela auto care trece peste calea ferata de la gara spre ZONA INDUSTRIALA , complet mobilat format din camera foarte mare, bucatarie mare, baie, hol destul de spatioase asa cum se vede si in fotografiile atasate, si cu un balcon de 4m inchis cu tamplarie PVC noua si de calitate superioara ce pastreaza o atmosfera placuta in orice anotimp. Toate utilitatile sunt contorizate individual, apa ,curentul si gazul,caldura si apa calda sunt livrate de centrala blocului la preturi care nu au depasit niciodata 200 lei pe luna pe timp de iarna. Prioritate au familiile care doresc inchidierea pe termen cat mai lung. De la bloc la mersul pe jos se fac 7min pana la gara, autogara LIDL, si tot felul de magazine si 10- 15 min pana la scolile 8 si 9 care au si gradinite anexate. Pretul este fix 1100 pentru ca obligatoriu inregistram contractul la. ANAF +cheltuielile lunare care in functie de consumuri variaza intre 300-400 lei cu incalzirea inclusa si intre 100-200 doar cu apa calda. Se plateste la inceput si 1100 lei GARANTIA necesara, pentru platile finale sau stricaciunile survenite. Deci pentru intrare va trebuie 2200 lei.Suntem oameni seriosi care asiguram tot ceea ce este necesar, locuim la casa in spatele blocului chiar cu vederea din apartament la noi in curte, deci suntem promti pentru orice situatie, dar ne dorim acelasi tip de chiriasi, de aceea suntem FOARTE SELECTIVI. 1 camera - Vaslui , 1 camera - Vaslui

1100 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(