Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Casa 4 camere Stefanesti

85000 €  De vanzare
Va propunem un duplex spre vanzare, in complexul “Twin Villas Stefanesti”. Casa scaldata de soare, stil arhitectonic simplu. Un cub mai mic intr-un cub mai mare. Fatade in nuante de alb si negru, cu accente de caramida aparenta, cu ferestre ,,aruncate" intr-o dezordine controlata. Acoperis ce curge lin, intr-o singura apa. Pereti exteriori si interiori din caramida pe o fundatie de beton. Izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm este completata de termoizolatia acoperisului cu membrane profesionale hidrofode. Sistem de incalzire in partoseala in toata casa, smart home pentru monitorizarea temperaturii interioase si a iluminatului exterior, sistem de degivrare, detartare si de purificare a apei. Fiecare locuinta are o suprafata utila de 105 mp si este compartimentata astfel: la parter avem un living generos cu bucataria open-space, un dormitor, o baie, si o camera tehnica, la etaj descoperim 2 dormitoare generoase cu dressing in perete pentru a oferi mai mult spatiu, o baie si un spatiu de depozitare. Curtea are o suprafata de 200 mp, fiind impartita astfel: In fata loc pentru parcare, iar in spate o terasa pentru zona de relaxare. Casele se predau la cheie existand posibilitatea alegerii, intr-un buget alocat, finisajele interioare, astfel incat sa va puteti alege culorile dorite. Mai sunt disponibile doar 4 imobile! Ofer consultanta gratuita pentru obtinerea prin credit ipotecar sau programul "Noua Casa"!

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-03-2024
Vizualizari 218
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 105 m2
Suprafata teren: 200 m2
Etaj: 0/1
Camere: 4
Front stradal: 15 m2

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Stefanesti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Stefanesti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Stefanesti.

Este Bratieni zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren Stefanesti - Valea Mare - Podgoria Agentie - 0 comision - exclusivitate 19900 €
Teren Stefanesti - Valea Mare - Podgoria Bratieni, Stefanesti , jud. Arges

Teren situat in Stefanesti, Valea Mare - Podgoria Suprafata totala: 613 mp, din care: 400 mp intravilan si 213 mp extravilan. Constructii edificate pe acest teren: anexa - 18 mp si casa - 50 mp, racordata la curent electric - demolabile. Gazele naturale sunt la limita proprietatii. Situat intr-o zona linistita, la 20 m de drumul principal , accesul se face pe un drum pietruit. Natura si linistea zonei va invita sa va bucurati de aceasta proprietate, construind ce va doriti.

19900 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(