Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Spatiu comercial in centrul Sibiului pe Nicolae Balcescu - Comision 0

 De vanzare
Exclusivitate - Fara COMISION doar prin TABOO Imobiliare. Spatiu comercial de inchiriat in centrul Sibiului pe strada pietonala si foarte circulata Nicolae Balcescu nr 5 ( reper in fata hotelului Imparatul Romanilor ) cu suprafata utila de 194 mp cu vitrina stradala. Oportunitatea unei afaceri intr-un spatiu disponibil imediat la inchiriere cu posibilitati multiple de funcionare in zona ultracentala a centrului istoric Sibiu. Nu se inchiriaza doar un spatiu comercial, ci este o viitoare afacere de succes pentru dumeavoastra, acest lucru se datoreaza faptului ca este aplasat in zona cu cel mai mare interes turistic, trafic pietonal intens din oras si printre primele in top pe Romania. In imediata apropiere sunt punctele turistice, centrele istorice, muzee, Primaria si foarte multe interese reprezentative ale acestui oras istoric. Spatiul comercial de inchiriat in Sibiu este disponibil imediat,se va preda la stadiul pe care il regasiti in imagini si la fata locului,urmand ca viitorul chirias sa il amenajeze dupa nevoile afacerii sale. Spatiul se desfasoara pe o suprafata de 194mp utili la parter cu vitrina si intrare direct din Bulevardul Nicolae Balcscu, este compus din mai multe incaperi de tip open-space care se pot recompartimenta dupa bunul plac, spatiu de depozitare si grup sanitar. De ce acest pret ? Este foarte important sa vizionam spatiul pentru inceput sa identificam impreuna adevaratul potential al acestui spatiu. Cod oferta / id: P14692 Toate anunturile actualizate zilnic din Sibiu sunt publicate acum pe www.TABOO.ro Acceseaza acum www.TABOO.ro

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 04-04-2024
Vizualizari 89
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 194 m2
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Sibiu.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Sibiu. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sibiu.

Este Gusterita zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament mobilat si utilat 3 camere si balcon - Strand - Comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
Apartament mobilat si utilat 3 camere si balcon - Strand - Comision 0 Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

Iti doresti un apartament spatios, aflat in apropiere de scoli, gradinite, spatii de joaca pentru copii, magazine si totodata sa fie ferit de aglomeratia din zona centrala a orasului? Ti-ar placea sa locuiesti intr-o zona linistita, de unde sa poti avea acces foarte usor catre toate zonele din oras? Iti place sa te relaxezi plimbandu-te prin parc, in dupa-amiezile in care vii obosit de la serviciu? TABOO Imobiliare iti prezinta in exclusivitate si cu comision 0, un apartament spatios, cu 3 camere, ideal pentru orice tip de familie, amplasat in Sibiu, zona Strand, pe strada Barsei! Apartamentul este compartimentat decomandat si are suprafata construita de 78 mp, iar suprafata utila de 62 mp este impartita pe doua nivele dupa cum urmeaza: - nivelul 1: o bucatarie open space (complet mobilata si utilata), un living incapator cu acces la un balcon de 4 mp si o baie spatioasa cu cada si geam de aerisire; - nivelul 2 este alcatuit din doua dormitoare incapatoare care beneficiaza de dulapuri spatioase incastrate in subpanta. Apartamentul este amplasat la mansarda unui bloc cu 4 etaje construit pe structura de caramida, mansarda fiind construita si amenajata in anul 2011 pe structura de BCA si lemn. Din punct de vedere juridic, apartamentul este intabulat complet si poate fi achizitionat atat cash cat si cu orice tip de creditare bancara. Incalzirea apartamentului se realizeaza cu centrala termica proprie si instalalatie prin calorifere, blocul este izolat termic si totodata apartamentul beneficiaza si de instalatie de aer conditionat, astfel incat sa aveti parte de confort termic in toata perioada anului! Finisajele interioare sunt moderne:  - ferestre termopan cu tamplarie PVC; - usa intrare: metal; - usi interior: lemn; - pereti: vopsea lavabila, faianta; - dusumea: parchet, gresie. Pret: 68.000€ Cod ofertă / ID: P20409 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere etaj 2 terasa 12 mp Strada Liviu Ciulei Agentie - 0 comision - exclusivitate 129000 €
Apartament 3 camere etaj 2 terasa 12 mp Strada Liviu Ciulei Gusterita, Sibiu , jud. Sibiu

COMISION 0% Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere, situat in zona Calea Cisnadiei - Arhitectilor cu suprafata construita de 95 mp si suprafata utila de 69 mp, amplasat la etajul intermediar 2 intr-un imobil cu regimul de inaltime P+3E. Apartamentul este compartimentat decomandat si este compus din: 3 camere, 1 bucatarie, 1 baie si o terasa cu suprafata de 12 mp. Imobilul in care se afla amplasat acest apartament este o cladire de tip bloc, construit in anul 2014 pe structura de caramida, renovat in anul 2022. Incalzirea acestuia se realizeaza prin centrala proprie, calorifere. Utilitati si dotari: - Bucatarie: mobilata, utilata cu aragaz, frigider, masina de spalat haine, maisina de spalat vase, hota, cuptor; - Mobilat: complet; - Utilitati: curent electric, apa, canalizare, gaz, catv, fibra optica; - Izolatii: exterior, bloc izolat termic; - Usi interioare: celulare; - Contorizare: apometre, contor gaz, contor curent electric; - Caracteristici bloc: interfon, acoperis. Finisajele interioare: - Pereti: vopsea lavabila, faianta; - Podele: parchet, gresie; - Finisaj: finisat; - Geamuri: pvc, termopan; - Usa intrare: metal. Pret: 129.000€ Cod ofertă / ID: P20067 Sună-ne acum la 0369.822.821 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine. Informatii speciale: 1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață. 2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine! Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată. 3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.821 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele. Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(