Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Covasna, Sfantu Gheorghe - 25500 EURO

25500 €  De vanzare
Garsoniera luminoasa cu privire spre Est, situat de 5 minute pe jos de la centru (Parcul Elisabeta). Un apartament linistit la parter, zgomotul drumului nu patrunde in casa deoarece ferestrele nu privesc spre drum. Apartamentul are centrala termica, geamuri termopane de o mai buna calitate (din lemn), izolatia zidurilor e rezolvat din afara. Dupa o vopsire de curatenie se poate muta. Scara si acoperisul e renovat recent, usa scarii a fost schimbata, in cateva saptamani va fi instalat interfonul. Totul e platit deja, cheltuielile nu cad pe umerii proprietarului nou. Scara e curata si linistita, vecinii sunt foarte okay. Parcare gratuita in spatele blocului, la 1 minute sunt magazine din toate domeniile, farmacii. Pretul include mobila din bucatarie, hol si baie, deoarece au fost proiectate si facuta special la dimensiunile spatiilor. Sunt proprietar in acte al apartamentului. Pentru mai multe informatii precum si stabilirea unei vizionari, va rog sa ma contactati.

Pe site din 18-06-2021
Vizualizari 383
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Sfantu Gheorghe.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Sfantu Gheorghe. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Sfantu Gheorghe.

Este Oltului zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  apartament  cu 4 camere Covasna, Sfantu Gheorghe  - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 4 camere Covasna, Sfantu Gheorghe - 450 EURO lunar Oltului, Sfantu Gheorghe , jud. Covasna

inchiriez un apartament spatios cu 4 camere in Sfantu Gheorghe, situat pe strada Oltului, la doar 10 minute de centrul orasului si la 7-10 minute de centrul comercial Sepsi Value. Apartamentul este semidecomandat si poate fi mobilat conform preferintelor viitorului chirias, in limita posibilitatilor. Dispune de 4 camere, 2 bai, o bucatarie si un hol generos, oferind o suprafata utila de 79 m2. Este situat la etajul 2/2 si beneficiaza de izolatie termica. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati prin mesaj pe OLX sau sa sunati la numarul afisat. Pretul este de 410 euro, negociabil la vizionare. 4 sau mai multe - Sfantu Gheorghe , 4 sau mai multe - Covasna

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(