Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Iasi, Ion Neculce - 44900 EURO

44900 €  De vanzare
Apartament cu o camera Et.9 construit din caramida in 2017,situat vis a vis de Lidl Galata, cu vederea spre ansamblul Palas,cu parcare subterana si 2 lifturi,casa scarii finisata cu granit si marmura,compartimentat astfel: - hol dotat cu dulap integrat multifunctional cu usi culisante si oglinzi - baie cu cabina de dus,sanitare Kolo si Cersanit - bucatarie open-space cu pachet plita inductie,hota 700 mc/h si cuptor full digital Beko,chiuveta si baterie Alveus granit - masina spalat rufe Samsung Eco-Buble A+++ - frigider Zanussi A++ integrat in mobila - mobila la comanda Mobexpert,totul integrat pentru optimizarea spatiului - centrala termica proprie Motan 24kw - Aer conditionat inverter Alizee A+,12 mii Btu -balcon cu zid si panou din sticla tip logie - panorama superba asupra orasului - optional loc de parcare subteran.. Pentru detalii si poze suplimentare tel: ‭+40 (770) 629 931‬

Pe site din 18-12-2019
Vizualizari 4
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Ion Neculce.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Ion Neculce. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Ion Neculce.

Este Ion Neculce zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 3 camere Iasi, Ion Neculce  - 95000 EURO Proprietar 95000 €
Vanzare apartament cu 3 camere Iasi, Ion Neculce - 95000 EURO Ion Neculce, Ion Neculce , jud. Iasi

Apartamentul este la etaj 4/4 fara probleme cu izolatia., bloc fara risc . Dispune de toate dotarile...gresie faianta ,parchet tamplarie termopan usi noi .sunt persoana fizica. .toate actele sunt la zi fara datorii..2 balcoane debara , geam la baie , zona foarte linistita si vecini de calitate. 3 camere - Ion Neculce , 3 camere - Iasi

95000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(